همبستگی با کاتالونیا - برای حق تعیین سرنوشت صلح آمیز!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 500.000.

کاتالان ها بزرگترین ملت اروپایی بدون کشور مستقل هستند. کاتالانی ها آگاه و مفتخر به داشتن تاریخی بیش از هزار سال می باشند. ادبیات و فرهنگ پرطرفدار کاتالان بخش مهمی از اروپا است. زبان کاتالان زبان مادری میلیون ها نفر از اروپایی ها است. در سال 1934 رئيس ژنراليتات کاتالونيا استقلال کاتالونيا را از اسپانيا اعلام کرد. در سال 1936،   ژنرال فرانسیسکو فرانکو (با کمک آلمان)  کودتا و جنگ داخلی اسپانیا را آغاز کرد که منجر به سرکوب ملت کاتالان و زبان آنها برای سالهای زیادی شد.

در قرن بیست و یکم، به ارتش اسپانیا نباید اجازه داده شود بر علیه کاتالانی ها که می خواهند استقلال کشورشان را با اهداف صلح آمیز بدست آورند، قرار گیرند. همه کشورها و ملل اروپایی ها  باید بیشترین کوشش خود را برای برطرف کردن کشمکش میان دولت مرکزی اسپانیا و کا تالونیا انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که درگیری میان دولت مرکزی اسپانیا و کاتالونیا در این زمان برطرف شده است.

حق تعیین سرنوشت آزاد ، صلح آمیز و دموکراتیک برای تملم ملل  در راس حدود یک ایالت است که می خواهد سیستم حقوقی  خود را   بر میلیونها نفر که احساس می کنند با آنها  به دلیل اینکه کاتالانی هستند، تحمیل کند.

کاتالونیا قطعاً بخشی از اروپا است. اتحادیه اروپا و تمام کشورهای اروپایی باید به وضوح بیان کنند که هر گونه استفاده از نیروی نظامی در جنگ فعلی غیر قابل قبول است و اگر در واقع یک دولت جدید کاتالان ایجاد شود، یرای اتحادیه اروپا بسیلر خوشامد خواهد بود، همانطورکه تابحال منطقه کاتالونیا با کلان شهر بارسلونا  بوده است و همچنان اسپانیا ادامه خواهد داشت.

Heute: Prof. Dr. Axel verlässt sich auf Sie

Prof. Dr. Axel Schönberger benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Sergio Mattarella (Presidente Della Repubblica Italiana): همبستگی با کاتالونیا - برای حق تعیین سرنوشت صلح آمیز!”. Jetzt machen Sie Prof. Dr. Axel und 413.964 Unterstützer/innen mit.