ZASTAVTE testování na zvířatech – LPT “Farmaceutická a toxikologická laboratoř“ v Hamburgu

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.500.000.

DE/EN/ITA/ES/PL/FR/ES-LATAM/RU/CZ

Jsem hluboce šokována. Aktuální rešerše sdružení na ochranu zvířat SOKO Tierschutz a Cruelty Free International k Farmaceutické laboratoři (LPT) ukazují hrozivé snímky a videonahrávky, že ve městě, kde žiji, jsou zvířata týrána a je s nimi špatně zacházeno. Týrání prováděné jménem výzkumu. Týrání bezbraných živých tvorů jako testovacích objektů pro průmyslové a zemědělské chemikálie.

Touto peticí pozvedám svůj hlas pro všechny zvířata, která za zdmi výzkumné laboratoře umírají. Jmenuji se Carolin Iding, je mi 26 let a bydlím v malé vesnici nedaleko Hamburgu. Jako ochránkyně zvířat nemůžu tak hrozné fotky jednoduše přehlížet – a ani nechci.

Žádám okamžité zavření Farmaceutické a toxikologické laboratoře v Hamburgu a v Mienenbüttel!

Dne 11.10.2019 zveřejnilo sdružení na ochranu zvířat SOKO Tierschutz a Cruelty Free International obrazový materiál a vyšetřování týkající se Farmaceutické a toxikologické laboratoře (LPT).

LPT je laboratoř, ve které je týráno kolem 12.000 zvířat (mezi nimi beaglové, opice, kočky a králící). Tím se jedná o jednu z největších výzkumných laboratoří v Evropské unii, která provádí testy na zvířatech.

Z pořízených snímků sdružení SOKO Tierschutz víme, že: opice jsou zavřeny v malých klecích bez možnosti pohybu, hodně z nich vyvinulo nucené chování, kdy se bez přestání točí dokola. Jsou připevňovány za hlavy a hrubě trestány tak, že utrpí krvavá zranění.

Beaglové nemají kontakt s lidmi, jen když jim přinesou žrádlo nebo je vyzvednou k dalším pokusům. I přesto vrtí radostně ocasem, tak moc touží po lidské péči. Po zbytek času zůstávají v klecích, kde jsou na zemi krvavé stopy způsobené právě symptomy otravy, až do té chvíle, dokud tam osamělí nezemřou.

Většina těchto výzkumů končí smrtí, kdy je hodně zvířat z pravidla usmrcených a končí v odpadkových pytlích.

Laboratoř LPT jedná už léta tajně, návštěvy nebyly nikdy vítány a netaktně odmítány.

Všichni teď víme proč!

Když pomyslím na to, jak teď, v tuto chvíli za zdmi laboratoře LPT zvířata trpí a musejí prožít peklo na zemi, všechno se ve mě stáhne. Žádný živý tvor si nezaslouží, aby se s ním tak zacházelo a aby byl usmrcen!

Odkaz ke druhé plánované demonstraci 16.11 – prosím zúčastněte se! Abychom nejen na papíře ale i v realitě pozvedli náš hlas!: 2. Velká demonstrace proti LPT

Video sdružení SOKO :SOKO LPT Kampagne