ZASTAVTE testování na zvířatech – LPT “Farmaceutická a toxikologická laboratoř“ v Hamburgu

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.500.000.
Bei 1.500.000 Unterschriften wird diese Petition zu einer der meist gezeichneten Petitionen auf Change.org!
Andre Peters hat diese Petition an Prof. Dr. Eberhard Haunhorst (Präsident des Landesamtes für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit) und gestartet.

DE/EN/ITA/ES/PL/FR/ES-LATAM/RU/CZ

Jsem hluboce šokována. Aktuální rešerše sdružení na ochranu zvířat SOKO Tierschutz a Cruelty Free International k Farmaceutické laboratoři (LPT) ukazují hrozivé snímky a videonahrávky, že ve městě, kde žiji, jsou zvířata týrána a je s nimi špatně zacházeno. Týrání prováděné jménem výzkumu. Týrání bezbraných živých tvorů jako testovacích objektů pro průmyslové a zemědělské chemikálie.

Touto peticí pozvedám svůj hlas pro všechny zvířata, která za zdmi výzkumné laboratoře umírají. Jmenuji se Carolin Iding, je mi 26 let a bydlím v malé vesnici nedaleko Hamburgu. Jako ochránkyně zvířat nemůžu tak hrozné fotky jednoduše přehlížet – a ani nechci.

Žádám okamžité zavření Farmaceutické a toxikologické laboratoře v Hamburgu a v Mienenbüttel!

Dne 11.10.2019 zveřejnilo sdružení na ochranu zvířat SOKO Tierschutz a Cruelty Free International obrazový materiál a vyšetřování týkající se Farmaceutické a toxikologické laboratoře (LPT).

LPT je laboratoř, ve které je týráno kolem 12.000 zvířat (mezi nimi beaglové, opice, kočky a králící). Tím se jedná o jednu z největších výzkumných laboratoří v Evropské unii, která provádí testy na zvířatech.

Z pořízených snímků sdružení SOKO Tierschutz víme, že: opice jsou zavřeny v malých klecích bez možnosti pohybu, hodně z nich vyvinulo nucené chování, kdy se bez přestání točí dokola. Jsou připevňovány za hlavy a hrubě trestány tak, že utrpí krvavá zranění.

Beaglové nemají kontakt s lidmi, jen když jim přinesou žrádlo nebo je vyzvednou k dalším pokusům. I přesto vrtí radostně ocasem, tak moc touží po lidské péči. Po zbytek času zůstávají v klecích, kde jsou na zemi krvavé stopy způsobené právě symptomy otravy, až do té chvíle, dokud tam osamělí nezemřou.

Většina těchto výzkumů končí smrtí, kdy je hodně zvířat z pravidla usmrcených a končí v odpadkových pytlích.

Laboratoř LPT jedná už léta tajně, návštěvy nebyly nikdy vítány a netaktně odmítány.

Všichni teď víme proč!

Když pomyslím na to, jak teď, v tuto chvíli za zdmi laboratoře LPT zvířata trpí a musejí prožít peklo na zemi, všechno se ve mě stáhne. Žádný živý tvor si nezaslouží, aby se s ním tak zacházelo a aby byl usmrcen!

Odkaz ke druhé plánované demonstraci 16.11 – prosím zúčastněte se! Abychom nejen na papíře ale i v realitě pozvedli náš hlas!: 2. Velká demonstrace proti LPT

Video sdružení SOKO :SOKO LPT Kampagne

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.500.000.