Rusya, sokak hayvanlarını öldürmeye son verin! Kanlı FIFA 2018’i durdurun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 3.000.000.

Türkçe / Русский / English / Deutsch / Italian / Polish / Spanish / French / Portuguese

Dünya Kupası, Haziran-Temmuz 2018 tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek. Eğer engel olamazsak kupaya kadar yüz binlerce kedi, köpek ve diğer sokak hayvanı katledilecek. Rus Hükümeti, uluslararası spor turnuvalarından önce sokak hayvanlarını öldürüyor. Bu vahşeti durdurmak için sizden acilen yardım bekliyoruz.

Rus Hükümeti, bunu katılımcı ülkelerden gelen ziyaretçilere “güvenli ve keyifli bir konaklama sağlamak” ve “iyi bir imaj sunmak” için yaptığını söylüyor.

Bu korkunç “geleneğin” değişmesi gerekiyor!

Rusya, sokak hayvanları için barınak, gıda ve tıbbi destek sağlamada sınıfta kalıyor. Kesinlikle dünya genelindeki gelişmiş standartlara sahip değil. Hayvanlar için daha insancıl ve etik bir sistem geliştirmeye çalışıyoruz.

Aynı zamanda büyük miktarda para (ayrıntılı bilgi, grubumuzun sayfasındaki şu adreste bulunabilir) barınaklara ve sokak hayvanlarına destek olmak için kullanılabilecekken, gerçekten sadece sevgiye, desteğe ve bakıma ihtiyaç duyan hayvanları öldürmek için ayrılmış. Bu masum hayvanlar öldürülüyor.

Kupaya ev sahipliği yapacak şehirlere “köpek ölüm ekipleri” kurmaları için 1.95 milyon dolar para verildi. Yakında 11 Rus şehrinde yüz binlerce köpek, kedi ve hatta kuş korkunç şekilde zehirlenerek ve daha acımasız yollarla öldürülecek.

Hükümetten, “tehdit edici şekilde” herhangi bir spor kompleksine ya da stadyuma girmesi pek mümkün olmayan hayvanların yakalanması ve yok edilmesi için para harcamamasını istiyoruz. Bu sorun uygar bir şekilde çözülebilir ve Dünya Kupası organizasyonu masum canlar kurban edilmeden yapılabilir.

Hükümetimizden isteğimiz; bu paranın barınaklar yapmak, gönüllü organizasyonlara, hayvanları gerçekten seven ve yardım edebilecek kişilere destek olmak için kullanılması.

Katılımcı ülkelerin hükümet ve futbol takımlarından, Rus hükümetinden sokak hayvanlarını öldürmeye son vermelerini ve hayvanları korumayacak yasalar çıkarmalarını istemelerini talep ediyoruz.

Hükümet bunu reddederse, Dünya Kupası organizasyonunun hayvanların yaşam hakkına saygı duyulan bir ülkeye verilmesinde ısrar etmenizi rica ediyoruz!

#bloodyFIFA2018

Bugün Екатерина imzanı bekliyor!

Екатерина Дмитриева bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rusya, sokak hayvanlarını öldürmeye son verin! Kanlı FIFA 2018’i durdurun! #bloodyFIFA2018». Екатерина ve imza atan diğer 2.346.227 kişiye katıl.