COVID 19 AND CANCELLED FLIGHTS

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Dünyanın her yerinde insanlar evlerinde ve hatta işe bile gidemiyorlar çünkü hepimiz birbirimizden sorumluyuz.

Hükümetler seyahatlerin durdurulması için karar aldı ve birçok iptal gerçekleşti. Fakat Vueling başta olmak üzere bazı havayolu şirketleri ücret iadesi yapmadı çünkü bu durum bizden kaynaklı değil dediler. Birçok hükümet havayolu firmaları başta olmak üzere ekonomik destek açıkladı peki ya yolcular? Almadığımız bir hizmetin parasını ödedik ve umurlarında bile değil? Bizim yiyecek veya ilaç almak için paraya ihtiyacımız olacak bu durumda hükümet bu firmaları ne için ve kimin parasıyla destekliyor? Bu açıkça bir hırsızlık ve bunu hep beraber protesto etmeliyiz.

Havayolu firmaları COVID 19 salgınından ötürü yapılan iptal uçuşlarının parasını yolculara iade etmeli.

All over the world, people can not go out from home or even for work and we are trying to be responsible for each other to be able to survive.

Governments decided to stop travelling abroad and lots of cancellation happenned. But some airline companies like Vueling didn't pay back the money with saying that this is not their fault. Most of government will support them to prevent any economical damage but how about passengers? We paid the tickets without using service and they don't even care? We need money to buy food or medicine and governments are supporting them for what and with whose money? This is a clear robbery and we must protest that.

Airline companies must pay back the money to passengers who have to cancel the flight because of COVID 19.