Pysäytä sensuurikoneisto - Pelasta Internet!

Pysäytä sensuurikoneisto - Pelasta Internet!

0 have signed. Let’s get to 6,000,000!
At 6,000,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
Save The Internet started this petition to savetheinternet.info and

English | Dutch | German | Italian | Romanian | Spanish | French | Portuguese | Polish | Finnish

Pysäytä sensuurikoneisto - Pelasta Internet!

Voit halutessasi osallistua joukkorahoitukseemme Gofundme-palvelussa. Me kaikki teemme tätä vapaehtoispohjalta ja ilman palkkaa, mutta meillä on kuluja esimerkiksi lehtisien painamisen, mielenosoitusten ja matkustamisen vuoksi. Toivomme lahjoitustasi, jotta voimme jatkaa niin kaduilla kuin netissäkin menestyksellistä kampanjaamme, joka on suunnattu Euroopan parlamentille, tavoitteena direktiivin pysäyttäminen.

Oletettavasti tammikuussa parlamentti äänestää kolmannen kerran. Seuraa meitä Twitterissä saadaksesi tilannepäivityksiä. Tykkää meistä Facebookissa.

Miljoona allekirjoitusta jätettiin huomiotta. Seuraavaan äänestykseen tarvitsemme niin monta tukijaa kuin mahdollista.

Jaa tämä Twitterissä NYT!
Jaa tämä Facebookissa NYT!

Meidän täytyy pitää paine mahdollisimman suurena, ja tämän vuoksi tarvitsemme mahdollisimman paljon allekirjoituksia.

Joukkorahoitus

Ystävät mukaan!

Käytä sosiaalisia verkostojasi! Puhu ihmisille omassa ympäristössäsi. Ota suoraan yhteyttä viiteen henkilöön ja kutsu heidät mukaan toimintaan sekä allekirjoittamaan vetoomus. Näin jokainen pystyy vaikuttamaan enemmän.

Meidän täytyy saada liikkeelle mahdollisimman paljon ihmisiä!

Seuraa meitä Twitterissä

Asian tärkeys ja uudet tavoitteet
Vaikka täysistunto hylkäsi lakiluonnoksen, tarina ei suinkaan päättynyt siihen. Lukuisat ihmiset parlamentissa keskustelevat asiasta yhä. On parlamentin täysistunnon käsissä päättää, millaisia korjauksia direktiiviluonnokseen pitää tehdä. 

Lisäksi Julia Reda, MEP (Piraatit/Vihreät EFA) on julistanut “SaveTheInternet -toimintapäivän” elokuun 26. päiväksi tämän ensivaiheen voiton kunniaksi. Tarkoituksena on lähettää selvä ja Euroopan laajuinen viesti kriittisiltä ihmisiltä ja aktivisteilta tekijänoikeuslain uudistusta vastaan ja tiedon vapauden puolesta.

Kriittisten ihmisten kommentteja
Ongelmat kuten mahdollisesti EU:n laajuinen, epäreiluihin julkaisumaksuihin pakottava tekijänoikeuslaki ("linkkivero") ja sisällön tunnistusteknologiat ("lataussuodattimet") ovat yhä ratkaisematta. Siksi vaadimme henkilöitä, jotka ovat vastuussa näiden lakien luonnostelusta ja korjaamisesta, ottamaan paremmin huomioon lakien vaikutukset digitaalisessa ympäristössä.
Vaatimuksemme
Käyttäjät, voimaantukaa!
Ottakaa kantaa vapaan internetin säilyttämisen puolesta ja tiedon vapauden puolesta! Allekirjoita vetoomuksemme ja anna Euroopan parlamentin jäsenten tietää, minkä päätöksen kansalaiset tekisivät!

Hyvät Euroopan parlamentin jäsenet: Hankkikaa oikeaa tietoa! Tunnistakaa seuraamukset, joita lakiehdotuksilla olisi yksityisille käyttäjille ja taloudelle. Äänestäkää jatkossakin sellaisia direktiivejä vastaan, jotka muistuttavat artikloja 11 tai 13 tai jotka rajoittavat tiedonvälityksen vapautta millä tahansa muulla tavalla.

#savetheinternet #saveourinternet
Lisätietoja osoitteessa savetheinternet.info

0 have signed. Let’s get to 6,000,000!
At 6,000,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!