Het internet is in gevaar en jij kunt het redden!

Het internet is in gevaar en jij kunt het redden!

5,335,127 have signed. Let’s get to 6,000,000!
Started

Why this petition matters

Started by Save The Internet

English | Dutch | German | Italian | Romanian | Spanish | French | Portuguese | Polish | Finnish

Stop met censuur - red de Internet!
Steun onze fundatie op Gofundme. Onze groep werk vrijwillig en onbetaald en hebben een steun nodig om posters uit te printen, demonstraties voor te bereiden en reizen. We hopen voor uw bijdrage , dat we onze succesvolle campagne direct in het Europees Parlement, op straat of op internet kunnen blijven voeren en de richtlijn kunnen stoppen.


Vermoedelijk zal er een derde stemming zijn in januari.Volg ons op Twitter om updates te ontvangen. Like ons op Facebook.


Eén miljoen handtekeningen werden genegeerd. Voor de volgende stemming hebben we zoveel mogelijk supporters nodig.


Deel het NU op Twitter!
Deel het NU op Facebook!


We moeten de druk zo hoog mogelijk houden, daarom hebben we zoveel mogelijk handtekeningen nodig.


Crowdfunding

 

Overtuig je vrienden!


Gebruik je sociale netwerken! Praat met de mensen in uw persoonlijke omgeving. Neem rechtstreeks contact op met vijf personen met een oproep tot actie en onderteken de petitie. Op deze manier kan iedereen veel bijdragen.
We moeten zoveel mogelijk mensen mobiliseren!


Volg ons op Twitter

 

Ons Belang en doelen


De afwijzing door de plenaire vergadering van het wetsvoorstel is geenszins het einde van het verhaal. Integendeel, het wordt overal in het Parlement besproken. Het is aan de plenaire vergadering om te beslissen of er wijzigingen in de ontwerprichtlijn moeten worden aangebracht.

Daarnaast heeft Julia Reda, MEP (Pirates / Greens EFA) op 26 augustus opgeroepen tot de "SaveTheInternet Action Day" als resultaat van deze overwinning in de eerste etappe. Dit is bedoeld om een duidelijke, Europawijde boodschap van zowel critici als activisten te sturen tegen de hervorming van het auteursrecht en voor vrijheid van informatie.

Opmerkingen van critici.


Kwesties zoals de potentieel EU-brede aanvullende auteursrechtwetgeving en technologieën voor inhoudherkenning - algemeen bekend als "uploadfilters" - zijn nog steeds niet opgelost. We roepen daarom degenen die betrokken zijn bij het opstellen en herzien van dergelijke wetten op om beter om te gaan met de inhoud en de gevolgen van het digitale aspect.

Onze eisen
Mensen, versterk jezelf!


Sta op voor het behoud van het Vrije internet en de vrijheid van informatie! Onderteken onze petitie en laat de leden van het Europees Parlement weten welke beslissing de burgers zouden nemen!

Geachte leden van het Parlement: blijf goed op de hoogte! Erken de consequenties die de voorgestelde concepten hebben voor de particuliere gebruiker en voor de economie. Doorgaan met het nemen van besluiten tegen richtlijnen die vergelijkbaar zijn met de artikelen 11 en 13 of die de vrijheid van informatie op enige andere manier beperken.

#savetheinternet #saveourinternet #uploadfilter


Bezoek saveourinternet.info voor meer informatie

5,335,127 have signed. Let’s get to 6,000,000!