Korunaklı kedi - köpek mamalarının gönderimini sağlamak

37

Hadi 50 imzaya ulaşalım!
1.000’den fazla imzası olan kampanyalar, başarıya 5 kat daha yakın!

Kampanya metni

Temizmama'yı ve ürünlerini, biz de evcil hayvanlarımız da çok seviyoruz; ancak bazı kritik konuların çözüme kavuşturulması gerekiyor. 15 kg'lık kuru mamalar, herhangi bir ek koruma olmadan (streç film, çuval veya karton gibi) gönderiliyor ve genellikle kargo sürecinde hasar görüyor. Her seferinde, beklenen mama paketi hasarsız gelecek mi diye kaygılanmak istemiyoruz.

Temizmama'nın Müşteri Hizmetleri, tüm nezaketleri ve çabaları ile hasarlı kargolar için hemen yeni bir kargo süreci başlatıyor ve hasarlı kargoyu da barınaklara ulaştırıyor; ancak bu süreçte yaşanan gecikmeler, stres, telefon trafiği ve ikame paketin de hasarlı gelebilme ihtimali bizleri oldukça yıpratıyor. Evcil hayvan sahipleri olarak bizlerin beklentisi, 15 kg'lık kuru mamaların güvenle paketlenip bize ulaşmasıdır.

Temizmama firmasından talebimiz, büyük paketlerin daha dikkatli ve korunaklı bir şekilde paketlenip gönderim yapılmasıdır. Streç film, dayanıklı çuval veya karton kutu kullanılarak bu durumun önüne geçilebilir. Böylelikle hem zaman kaybı hem de stresi ortadan kalkar ve paketler sorunsuz bir şekilde biz hayvan sahiplerine ulaşır.

Evcil hayvanlarımızın ihtiyaçlarının aksamaması ve Temizmama'nın müşteri memnuniyetini artırması adına bu konuda bir adım atmalarını rica ediyoruz. Lütfen bu önemli değişiklik için imza verin ve sesimizi duyurmamıza yardımcı olun!

avatar of the starter
Burçin OfisKampanyayı Başlatan Kişi

Kampanya Güncellemeleri