PARLEM

PARLEM

Creada
29 de septiembre de 2017
Petición cerrada
Esta petición ha conseguido 8402 firmas

Por qué es importante esta petición

Iniciada por parlem.net

Castellano - English

Tot i el que pugui semblar, la trobada, el diàleg i l'entesa són possibles, per molt allunyades que semblin les nostres posicions.

Ho hem provat el grup que vam llançar aquesta petició, cinc entre persones amb punts de vista diferents i diverses mirades sobre el moment que s'està vivint avui a Catalunya. Una trobada entre persones que comparteixen, per sobre de qualsevol altra idea, de construir l'acord és només qüestió de voluntat.

Si nosaltres n'hem sigut capaços, els nostres gobernants també haurien de ser-ho. 

Signa aquesta petició per demanar-li als nostres representants polítics que se senten en una taula de diàleg, designant mediadors de la seva confiança.

Proposem posar en marxa, de forma paral·lela, dos processos de diàleg i entesa:

1. Un mecanisme que activi fòrums de participació que incloguin a tots els ciutadans, on es recullin tots els punts de vista, totes les necessitats i anhels, així com totes les idees per aconseguir una veritable trobada social. Un mecanisme que ens ajudi a expressar i construir la societat que volem, no només la que hem heretat.

2. Demanem als nostres representants polítics que dimiteixin O que seguin a dialogar i posin en comú les necessitats i peticions dels ciutadans. Des d'aquesta posada en comú sorgirien estratègies consensuades i accions a dur a terme.

És necessari que ambdós procesos comptin amb la facilitació d’un equip de mediadors reconegut per totes les parts implicades.

Si tu també creus que el diàleg i l’enteniment son necessaris, signa i comparteix ara aquesta petició. La teva veu és important.

Nota: Aquesta proposta neix d’un grup de persones de procedències, tendències polítiques i sentiments identitaris diversos, amb un interés en mediació, facilitació, noviolència i communicació noviolenta. No està vinculada a cap partit polític. Podeu trovar la resta del vídeo i més informació a parlem.net

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 8402 firmas

Comparte esta petición