Frihed for Valérie Bacot!

Frihed for Valérie Bacot!

Started
8 June 2021
Signatures: 720,285Next Goal: 1,000,000
Support now

Why this petition matters

Started by Le comité de soutien à Valérie Bacot

FR I BR  ES IT

Frihed for Valérie Bacot!

Valérie Bacot var kun 12 år gammel, da hun mødte sin bøddel. Daniel var hendes stedfar, hendes mors ledsager. Hver eftermiddag, når hun kom fra skole, voldtog han hende. I landsbyen La Clayette i Saône-et-Loire havde alle en mistanke. Men ingen sagde noget.

Anmeldt af et medlem af sin egen familie blev Daniel retsforfulgt og idømt fire års fængsel i 1995. Valéries mor tvang dog sin datter til at se ham i fængslets besøgslokale. Da han blev løsladt, vendte Daniel tilbage til familiens hjem, som om intet var hændt. Valéries prøvelser fortsætter og teenageren bliver gravid med ham. For at undgå skandale smider hendes mor hende ud. Alene, uden økonomiske midler falder Valérie i hænderne på Daniel, 25 år ældre end hende. Alle tog afstand fra det, men ingen gjorde noget for at hjælpe hende.

Valérie Bacot lever isoleret i næsten tyve år. Daniel gifter sig med hende og får fire børn med hende. Hun har ikke lov til at gå ud, skal adlyde alle hans ordrer ellers risikerer hun repressalier. Han slår hende, voldtager hende, ydmyger hende, fornærmer hende, og prostituerer hende. I alle disse år er hun i konstant fare. Valérie og hendes børn forsøgte to gange at advare gendarmeriet uden at blive hørt. Alle vidste det, men ingen greb ind.

Den 13. marts 2016 for at undgå at blive dræbt, dræbte hun ham - med pistolen han brugte til at true hende. Valérie er 36 år, Daniel over tres. Hun går i panik, skjuler hans lig i skoven. Hun blivet arresteret i 2017, fængslet og anbragt i forvaring. Anklaget for mord står hun over for livsvarigt fængsel.

Hun er nu prøveløsladt efter et års fængsling, hun arbejder og fortsætter med at passe sine børn. Hendes retssag finder sted fra 21. til 25. juni 2021 for et nævneting i retten i Chalon-sur-Saône.

Selvom hun begik mord ved at dræbe sin torturbøddel, skal man tænke på den almindelige ligegyldighed og de 25 års lidelse, hun har gennemlevet, derfor er hendes frihed, vi beder om.

Vi skal tale om hende, fortælle hendes historie og ikke overlade hende til sin skæbne. For hende, som for alle de mange kvinder, der er ofre for vold i hjemmet, har vi længe reageret for sent. Vi kan ikke længere lukke øjnene ...

For at sende en donation eller blive involveret i supportudvalget skal du gå til www.valeriebacot.fr

Følg os
på Facebook
På Twitter
På Instagram

Støttekomitéen for Valérie Bacot
Kontakt: Florian MAÏLY 06.62.81.67.47 (talsmand for supportudvalget)

/! \ for at din underskrift skal tages i betragtning, skal den valideres af den e-mail, du modtager senere. Tak for din støtte !

#LiberteForValerie #LibertéPourValérie

Flere oplysninger på www.valeriebacot.fr

Support now
Signatures: 720,285Next Goal: 1,000,000
Support now