Ses kayitlari delil kabul edilsin mahkemelerde..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Adalet Bakanligi tarafına Gonul Cetin bu kampanyayı başlattı

7 yil once evlendim.4. yilimizda esimin tlfinde bazi kayitlar bulup dinledim.evli sevgilisi bosanana kadar benimle evli kalacagini ve daha bircok kotu sey duydum.o kadar detayli konusuyordu ki bunlari o kadin vazgecmesin diye kaydettigini tahmin ettim.ama kapatmayi unutmus boylece hasta olmadigini dr a gidiyorum diyerek  nerelere gittiginide ogrendim. Yegeniyle ,is arkadasiyla en mahrem konulari bile konustugunu duydum tiksindim.

Kayitlari kopyaladim.aksam esimle konustuk ayrilma karari aldik,esim evden ayrildi.dava acip cd yi verdim.3 yildir ayriyim ama hakim kayitlari delil saymadigi icin boşanamıyorum.cd bilirkisiye verilip yaziya dokuldugu halde.aldattigini,kandirdigini itiraf ediyor halbuki.

Hicbir akrabam olmayan bir sehirde,kirada yasiyorum.yeter artik bitsin insanlari kandirip sömürenler cezasini ceksinler istiyorum.

Hayatimin 7 yili bu adam yuzunden heba oldu.madden,manen cok yiprandim.Anne olma hakkimi ,mutlu olma imkanimi elimden aldi bu kisi.kendime,insanlara guvenimi yitirdim.daha kac yil yasarim bilmiyorum ama artik huzurlu uyumak istiyorum.

Cezasini ceksin...!

Kimse evliligi pisliklerine örtü yapamasin.

Hickimse istemedigi biriyle evli kalmak zorunda olmasin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.