MSB ve GEN​.​KUR BŞK'lığına BRİFİNG

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
TSK ve tarafına YILMAZ DEMİR ÖZÇELİK bu kampanyayı başlattı

MİLLİ SAVUNMA BAKANI Sn Hulusi AKAR ve GENEL KURMAY BAŞKANI Orgeneral Sn Yaşar GÜLER komutanımıza ÇAĞRI ;

1. YILLARCA BEKLEYEN, GECİKEN, ÖTELENEN, SÖZLER VE HAYIRLI OLSUN DENİLEN TÜM SORUNLARIMIZ, TOPLUMU, BİZLERİ, AİLELERİMİZİ HUZURSUZ ETMEKTEDİR. BU KAPSAMDA,

2. GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI DERNEĞİ, SUBAY, ASTSUBAY, UZMAN ÇVŞ VE SÖZLEŞMELİ ER SENDİKA, FEDERASYON, DERNEK VE PLATFORMLARLARIN YÖNETİCİLERİ OLARAK BİRİNCİ AĞIZDAN BİZZAT BRİFİNG İLE BİLGİLENDİRME YAPMAK, KOMUTA KADEMESİ VE SİYASİ OTORİTE İLE KARŞILIKLI OLARAK HER BİR KONU HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, KARŞILIKLI TAVSİYE VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ KONUŞMAK, ÜRETMEK İÇİN İVEDİLİKLE BULUŞMAYI TABAN OLARAK TEKLİF VE TALEP EDİYORUZ .

3. 2300 YILLIK SAĞLAM, GÜÇLÜ, ŞEREFLİ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MENSUPLARI ARASINA EKONOMİK, SOSYAL VE HUKUKSAL AYRICALIK VE İMTİYAZLARLA NİFAK TOHUMLARI EKEREK AİDİYET DUYGUSUNU ZEDELEYEN, DARBE, CUNTA, FETÖ VB EMPERYALİZMİN UŞAKLARINA KARŞI BİR ARAYA GELEREK OMUZ OMUZA PEYGAMBER OCAĞI KİMLİĞİNE YAKIŞIR BULUŞMA TALEBİMİZİ İMZALIYOR TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞMESİ TALEP VE TEMENNİ EDİYORUZ

05 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.