Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 468 destekçi ulaştı

Ben Şanlıurfa'da muhabirlik mesleğini yapmaktayım bir haber esnasında tanıştığım Ağaç ailesinin 3 yaşındaki çocukları Müslüm Ağaç ''Metakromatik Lökodistrofi'' diye, Türkiye'de tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa yakalanmış. Hastalıkla ilgili yapmış olduğum araştırmalarda bu hastalığa yakalanan çocukların Milano'da tedavi edildiğini öğrendim. Küçük Müslüm'ün yaşaması için Milano'ya gitmesi gerekiyor. Mehmet ve Aynzeliha Ağaç çiftinin de maddi durumları olmadığı için ne yazık ki götüremiyorlar. Anne Aynzeliha Ağaç yaklaşık bir ay sonra ikinci çocuğunu dünyaya getirecek aynı hastalığın doğacak çocuğunda da olması yüksek ihtimal... Müslüm eğer tedavi edilmez ise hayatını kaybedecek. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Dış İşleri Bakanlığını harekete geçirebilirsek böylece aile Tedavi için Milano'ya gidebilecek.https://youtu.be/eVrgIVFSAr4

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Ekinci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: ''Metakromatik Lökodistrofi'' hastası Müslüm Ağaç'ı tedavi için Milano'ya gönderin». Uğur ve imza atan diğer 467 kişiye katıl.