0 have signed. Let’s get to 5,000!

For more actions you can take please visit: http://koreandogs.org/pc2018-russia/

Russian Federation Olympic Committee:  please take a stand in the Pyeongchang2018 against dog and cat meat trade!

Russian Olympic Committee:

PyeongChang, South Korea, set to play host to the world in the 2018 Winter Olympics. An international gathering of elite athletes, sports fans, governments and businesses on such a grand scale is a unique platform for taking a meaningful stand against the widely condemned, barbaric and inhumane dog and cat meat trade in South Korea.

We know you are busy preparing for this epic sporting event. However, we urge you to spare just a few minutes of your time to watch this video, as fellow people with compassion for animals, whether they are raised for our consumption or as our companions, working partners and guardians, we know you will agree that the current practice and attitude of those involved in this medieval industry is completely unacceptable and abhorrent. http://youtu.be/3uR8R8Mu70Q https://youtu.be/9SKVdNrfIZo

No living being deserves such a torturous existence. Forced to endure the most extreme deprivation and unimaginable torment from the moment they are born until the day they are brutally slaughtered; dogs (our best friends) are battery farmed - imprisoned in cramped, rusty, raised cages all their lives with no protection from extreme elements. They have no access to water, exercise, or medical care. Their eardrums are often burst to prevent them from barking. Until, often in front of other live dogs, they are electrocuted, hanged, beaten skinned or burnt alive in the ignorant belief that such suffering will improve their taste. Could you imagine this happening to your best friend?

This industry is by no means small scale, thousands upon thousands of dogs are factory farmed in this way every day, there is no emphasis on even the most basic and cheapest humane farming methods in this operation. This trade has no basis in promoting "culture" or tradition of the Korean people, it is purely driven by greed and the profits that can be made in this severely under-regulated, tax free sector which in itself is highly unsanitary and a severe risk to both human and animal health.

Please do not look the other way, please do not see this issue as a 'cultural difference', we urge you to look at this issue with unbridled compassion and to use whatever means or methods you can to add your voice to the many already calling for change in south Korea. This petition is just a start, we urge you to add your voice to social media and other campaigns. Please use this unique opportunity to help change the lives of so many dogs and cats condemned to a life in the meat trade. If South Korea knows the world is watching and is asking for change, and if South Korea wants to be respected as a nation of conscience, South Koreans need to strengthen their abysmal and outdated animal welfare laws and permanently ban dog and cat consumption. Please help us to bring about this change!

Олимпийский комитет России: Встаньте на сторону защиты животных в Пхенчхане в 2018 году, выступите против продажи мяса собак и кошек!

Олимпийский комитет России:

Город Пхенчхан, Южная Корея, был выбран для проведения зимних Олимпийских игр в 2018 году. Международный сбор известных спортсменов, любителей спорта, правительства и коммерции в таком большом масштабе является уникальной платформой для того, что бы развернуть громкую акцию по борьбе против варварской и бесчеловечной индустрии продажи мяса собак и кошек в Южной Корее.

Мы понимаем, что вы очень заняты подготовкой к этому масштабному и мировому спортивному событию. Тем не менее, мы настоятельно просим уделить несколько минут вашего времени, как это делают другие люди, сострадающие животным. Были ли животные созданы для того, что бы мы их употребляли в пищу или ради того, что бы стать нашими спутниками, которых мы сделали нашими компаньонами и опекунами, в любом случае мы надеемся, вы согласитесь, что существующая практика и действия тех, кто участвует в этой средневековой промышленности является совершенно неприемлемыми и отвратительными. http://youtu.be/3uR8R8Mu70Q https://youtu.be/tEaa1GJo-Uo

Ни одно живое существо не заслуживает такого мучительного существования. Животные находятся в ужасных условиях, терпят невообразимые муки с момента их рождения до того дня, когда они будут зверски убиты. Собаки (наши лучшие друзья) являются главными узниками на фермах, они заключены в тесные, ржавые, подвешенные клетки всю свою жизнь в антисанитарных условиях. Им не дают воды, они не имеют возможности двигаться и им не оказывают никакую медицинскую помощь. Их ушные барабанные перепонки часто умышленно разрывают, что бы у них не было возможности лаять. Все это испытывают животные до тех пор, пока в присутствии других живых собак, их убивают электрическим током, вешают, забивают до смерти или сжигают заживо в варварской вере, что такие страдания улучшат вкус их мяса. Вы можете представить, что это произошло бы с вашим лучшим другом?

Эта отрасль отнюдь не имеет малый масштаб. Тысячи собак находятся на этих фермах в таких условиях и не предпринимается никаких действий, что бы данная индустрия была более гуманной. Данная индустрия не имеет никакого потенциала в продвижении «культуры» страны или традиции корейского народа, это просто движется алчностью и прибылью, которая может быть сделана в этой нерегулируемой, безналоговой торговли, которая несет опасный и очень серьезный риск для здоровья людей и животных.

Пожалуйста, не отворачивайтесь, пожалуйста, не рассматривайте эту проблему как «культурные различия», мы очень просим обратить внимание на эту проблему с большим состраданием и предпринять любые действия, которые в ваших силах, чтобы сделать свой вклад в борьбу с индустрией продажи мяса собак и кошек в Корее. Эта петиция является только первым шагом, мы призываем вас добавить свой голос к социальным сетям и другим кампаниям по борьбе с данной проблемой. Пожалуйста, используйте эту уникальную возможность, чтобы помочь изменить жизнь многих животных, которые обречены на гибель ради процветания этой зверской индустрии. Если Южная Корея поймет, что мир следит и ждет перемен, и если Южная Корея захочет, что бы ее воспринимали как уважаемую, цивилизованную нацию, Южная Корея должна будет изменить свои варварские и устаревшие законы по защите животных и навсегда запретить употреблять мясо собак и кошек в пищу. Пожалуйста, помогите нам добиться этих изменений!

Today: KOREANDOGS.ORG is counting on you

KOREANDOGS.ORG needs your help with “Russian Olympic Committee: Russian Olympic Committee: Take a stand in Pyeongchang 2018 against the dog meat trade!”. Join KOREANDOGS.ORG and 3,947 supporters today.