Rasim Ozan Kütahyalı’nın Soyadı Değiştirilmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba sayın destekleyen, Beyaz Tv ekranlarında yer alan spor programıyla gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı adlı şahsın soyadının cebren ve kamu baskısıyla değiştirilmesini Bütün Kütahyalılar olarak istiyoruz.

Malum yayın organı sunucularının karşılıklı tartışma dışında defalarca kötü örnek teşkil edebilecek sözlerine Türk halkı olarak şahit olduk, olmaktayız. Son olarak Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnak Vatandaşlarımızı hedef alan kötü sözleri hepimizi derinden sarsmış biz Kütahyalıları iki kat üzmüştür. Yine aynı program sunucularından Erdem Şener’in menfur olay sonrası halkımızı fetöcülükle ithamı ve tehdit söylemi bizlere ‘hiç mi yargı organı kalmadı da bu adamlar böyle nefret saçabiliyor’ dedirtmektedir.

Bu gibi üzücü olaylarla gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçmişte de terör örgütü liderine övgü dolu sözleri hepimizin hafızasında yer edinmiştir. Şaşkınlıkla ve endişeyle fetö operasyonlarına neden dahil edilmediğini halkımız bilmek ister.

İş, bu durum ve nezdinde gerçekleşen mühim olaylardan Biz Kütahyalılar olarak aşırı derecede rahatsızlık duyuyoruz! Kamuoyuna tepkimizi en sert şekliyle sunuyoruz. Rica ediyoruz, bu gibi halkımızı ayrıştırıcı, dili ve kökeni kötü programlara artık dur denilsin! Aslında bu tamamiyle Kurtuluş Savaşıyla yıkamadıkları milletimizi televizyon kutucuğu ile yavaş yavaş parçalama senaryosudur! Artık yeter diyoruz Kütahyalılar olarak Rasim Ozan Kütahyalı’nın fetö soruşturmasına dahil olmasını, soyadının değiştirilmesini kamuoyunun ve sosyal medyanın da bu konuda bize desteğini bekliyoruz; Nerelisin? diye sorulduğunda bu şahıs yüzünden Kütahyalıyız derken yutkunuyoruz..

Saygı sevgi efenim bizden size gelsin, bol bol imzaleyven paylaşıven gali.

Bugün Halil imzanı bekliyor!

Halil Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rasim Ozan Kütahyalı’nın Soyadı Değiştirilmeli Diyoruz! Sende destek ol.». Halil ve imza atan diğer 545 kişiye katıl.