LOL TR PERMA BAN AFFI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bence hiç kimse bir oyunda sataşma veya sözlü kışkırtmadan  kalıcı uzaklaştırma almamalı, sohbet uzaklaştırması olur, oyundan süreli uzaklaştırma olur ama kalıcı uzaklaştırma çok saçma. En kötü ihtimal ile bir kaç sene boyunca olumsuz sohbet kullanımından uzaklaştırılan  oyuncuları affetmelisiniz ki bu bu kadar uzun bir süre sonra kalıcı uzaklaştırılmış hiç bir arkadaşımın davranışlarına devam edeceğini düşünmüyorum  en azından bir kere denemelisiniz denemeden asla ne olacağını bilemezsiniz belki affettiğiniz oyuncuların %90 civarı bir daha asla olumsuz davranışta bulunmayacak bir şans verip denemelisiniz

LOL NA sunucusu dünyanın bütün lol otoriteleri tarafından en toxic en nefret edilen yayıncısı "Tyler1" kalıcı uzaklaştırmasını  kaldırmış demek ki imkansız diye bir şey yok

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Salman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ooo7oo3o5oo@windowslive.com: LOL TR PERMA BAN AFFI». Ahmet ve imza atan diğer 74 kişiye katıl.