0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bu güne kadar kendilerine konuşacak muhatap bulamadılar herkes sırtını dönüyor tanımıyorlar devlet sırtını dönmüş durumda tek istekleri ekmekleri

Sorumumuz bu çözümümüz ise kulllandıgınız alanın sözleşmesinin uzatılıp 5-10 yıl daha kiracı olmamız dükkanlarımızı yıkmak isteyenlerin durdurulması

Sesimizi sayın cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza ankara valimize belediye başkanımıza ve siyasi liderlerimiz duyurmak bu trajediye son vermek

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Karaer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Maltepe pazarı kapatılmasın esnaf sokaga atılmasın işsizlik artmasın ekmeğimiz kesilmesin». Hasan ve imza atan diğer 890 kişiye katıl.