17 yaşında,annesini öldürmesin diye babasını öldüren genç kız ceza almasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Afyonkarahisar'da yaşayan Abdullah Gazi Akbıyık, 18 Ocak günü kayboldu. Dini nikahlı birlikte olduğu Kıymet Albayrak, kaybolmasından 10 gün sonra polise başvurdu.Kıymet Albayrak daha sonra Müge Anlı’nın programına katıldı bir süre bu konu programda işlendi daha sonra Kıymet Albayrak'ın kızı daha fazla dayanamayarak acı gerçeği Müge Anlı'ya itiraf etti.Genç kız; "O gece babam eve alkollü geldi. Annemle aralarında kavga çıktı. Anneme silah çekti. Ben de annemi korumak için araya girdim. Silah patladı. Babam öldü. Böyle olsun istemezdim. Çok pişmanım" dedi.Genç kız yine yıllarca babasından şiddet gördüğünü,annesini kendisini dövdüğünü,babasının arkadaşınının kendisini taciz ettiğini ama babasının şikayetçi olmadığını anlattı.Babasının öldüğü gece babasının annesine zorla senet imzalatmaya çalıştığını,babasının annesini silahla vuracağını,arbede çıktığını ve babasını öldürdüğünü bile farketmediğini anlattı.Babası annesini öldürmeye çalışırken annesini korumak için babasını öldüren,17 yaşında,üniversite sınavına hazırlanan,hayalleri,bir geleceği,kardeşleri olan bir genç kız.Bu kızın mahkum edilmesi değil devletimiz tarafından nefsi müdafaa olarak kabul edilmesini bir vatandaş olarak istiyorum.Benim elimden gelen sadece burda bu kızın sesini duyurabilmek için imza kampanyası oluşturmak,sizlerden de destek istiyorum lütfen bu kızın sesi olalım!

İçimi acıtan bu itiraf videosunun linkini sizinle paylaşıyorum: