Petition Closed

Koha per menaxhimin e krizes #Covid19 dhe jo per pazare politike me PAN.

This petition had 11,464 supporters

APEL

Deputetet dhe grupet parlamentare ne Kuvendin e Republikes se Kosoves kane pergjegjesi per te siguruar mbarevajtjen e funksionimit te institucioneve, perfshire Qeverise se Republikes se Kosoves, ne kohen e pandemise #Covid19.

Inicimi dhe votimi i mocionit te mosbesimit ndaj Qeverise se Republikes se Kosoves eshte papergjegjshmeri karshi interesave publike dhe mireqenies qytetare. Ky veprim paraqet vendosjen e interesave te ngushta partiake para interesit te pergjithshem publik.

Secili deputete dhe grup parlamentar duhet te ofroj mbeshtetje per Qeverine e Republikes se Kosoves dhe ministrat: Arbenin, Lumirin, Hykmeten, Rozeten, Antonin, Albulenen dhe te tjeret ne vazhdimin e menaxhimit te situates lidhur me pandemine #Covid19 dhe marrjen e masave adekuate per mbrojtjen e shendetit publik.

Andaj, luteni qe te bojkotoni seancen apo te refuzoni te votoni per mocionin e mosbesimit ndaj Qeverise se Republikes se Kosoves. Koha nuk eshte per beteja politike, por per unitet politik dhe institucional ne tejkalimin e krizes #Covid19 sa i perket shendetit publik, mireqenies sociale dhe ekonomike dhe sigurise publike.

Kosova e para! #shperndaje

Today: Blerim is counting on you

Blerim Vela needs your help with “Kuvendi i Republikes se Kosoves: Koha per menaxhimin e krizes #Covid19 dhe jo per pazare politike me PAN.”. Join Blerim and 11,463 supporters today.