Let the Russian Army Leave Azerbaijan

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

On November 10, 2020, the President Of Azerbaijan appealed To Russian President Vladimir Putin Without the consent of the people, and Russia signed an agreement with the Kremlin. Currently, the Russian army is in Azerbaijan under the name of peacekeeping. Azerbaijani people condemn this arbitrariness of incompetent İlham Aliyev and Azerbaijani people demand immediate withdrawal of Russian troops from Karabakh

Please Support

Rus ordusu Azerbaycanı terk etsin

10 Kasım 2020-de Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin ile anlaşma imzaladı ve Rus ordusunu Azerbaycana getirdi. Azerbaycan halkı Rus ordusunun Azerbaycanı terk etmesini talep ediyor. İlham Aliyev böylece kendi beceriksizliğini göstermiş oldu. İlham Aliyev savaş becerisi olmadığı için Rusyaya sığındı. Azerbaycan halkı İlham Aliyevin halkın onayını almadan böyle bir sorumsuzluk yapmasını şiddetle kınıyor. Azerbaycanın Rus köleliğinden kurtula bilmesi için bu dilekçeyi imzalayın