Kentsel Dönüşüme çözüm önerisi

1

Hadi 5 imzaya ulaşalım!
1.000’den fazla imzası olan kampanyalar, başarıya 5 kat daha yakın!

Kampanya metni

Kentsel dönüşüm danışmanı olarak, evini yenilemek isteyenlerin içinde bulundukları durumu gözlemlemekteyim. Her geçen gün artan maliyetler sebebiyle "Yarısı bizden" kampanyası cazibesini kaybetmiştir. Bu durum, mevcut yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi konusunda ciddi bir engel oluşturuyor.

Oysa, bu bütçenin şehir merkezleri yerine, trafik yoğunluğuna dahil olmayan, gelişmemiş bölgelerde konut projelerine aktarılarak, sürdürülebilir bir çözüm bulunabilir. Şehirdeki insanlar bu alanlardaki yeni konutlara takas yoluyla teşvik edilmeli ve bu şekilde kırsal kalkınma sağlanmalıdır. Bu hem trafik yoğunluğunu azaltır hemde şehirleşmeye alternatif bir çözüm sunar.

Bu nedenle, yetkililerden talebim, bu kampanyanın stratejik ve adil bir şekilde yeniden yapılandırılmasıdır. Halkın desteğini yeniden kazanmak ve Türkiye'nin deprem gerçeği ile başa çıkmak için bu meseleye acil eylem gereklidir. Lütfen, bu talebi destekleyin ve dilekçemi imzalayın.

avatar of the starter
Nalan Nur GürelKampanyayı Başlatan KişiGayrimenkul Ve Kentsel Dönüşüm Danışmanı

Kampanya Güncellemeleri