Silkroad Online 2005-2006

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

- - - Türkçe - - -

Silkroad Online özellikle Asya ve Avrupa'da yüz binlerce insan tarafından beğeniyle oynanmış ve döneminin en popüler MMPORG video oyunudur. Oyun özellikle 2005-2009 yılları arasında popülerlik anlamında doruk noktasına ulaşmıştır. Fakat sonradan izlenen yollar ve uygulanan politikalar yüzünden kullanıcılarını kaybetmeye başlamıştır. Günümüzde, o dönemki rakipleri olarak gözüken Knight Online ve Metin2, Steam platformuna geçerek oyuncularını kaybetmemiş ve üzerine yenilerini eklemiştir. Silkroad Online oyununun özellikle 2005-2009 yıllarını özleyen birçok kişi oyunun o yıllar baz alınarak Steam platformuna eklenmesini istiyoruz.

- - - English - - -

Silkroad Online is the one of the most popular MMPORG video game of the era, played by hundreds of thousands of people, especially in Asia and Europe. The game reached its peak in popularity in the years 2005-2009. However, it has started to lose its users due to the policies followed. Nowadays, Knight Online and Metin2, who appear to be their rivals at that time, did not lose their players and added new ones successfully by the using Steam platform. Many people who miss Silkroad Online especially in the years 2005-2009 want to add the game to the Steam platform based on those years.