İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU ÜCRETLERİ DÜŞÜRÜLSÜN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İstanbul Arel Üniversitesi ve tarafına Yağmur Çolak bu kampanyayı başlattı

Dünya genelinde yaşanmakta olan Pandemi sürecinde İstanbul Arel Üniversite öğrencilerini mağdur etmektedir. Özel üniversiteler tarafından verilen kararlar sonucunda çoğu okul net bir fiyat belirlemiş olup, bu fiyatı “kredi başına 150 TL” olarak belirlemişlerdir. İstanbul Arel Üniversitesi ise net rakam belirlemeyip, öğrencilerine meşhur Nasrettin Hoca fıkrası ile karşılık verecek bir karara vermiş olup, ÖSYM burs oranlarına göre 200-750 TL arası fiyanlandırma yapmıştır. Parası olanın konuşup, parası olmayanın susmasını istemişlerdir.
Eşit eğitim hakkı istemekteyiz. Burslu öğrenci ile burssuz öğrencinin ödeyeceği kredi başına tutarlar, pandemi süreci ve online eğitim ile örgün eğitim kalitesinin bir olmadığı göz önünde bulundurularak yapılmalıdır. Diğer özel okulların vermiş olduğu fiyatlandırmaları da incelemelerini en kısa sürede kredi başına belirlenmiş olan ücretlerin öğrenci lehine bir hale gelmesini bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.