Doğrulanmış başarı

İLKOKUL - ORTAOKUL VE LİSELERDE PROGRAMLAMA VE YAZILIM DERSİ ZORUNLU OLSUN.

Bu kampanya 401 destekçi ile değişim yarattı!

Programlama çağımızda artık her yerde. Sizi sabah uyandıran alarm bir program, otobüsünüzün kaç dakikaya durakta olacağını öğrenmenizi sağlayan program bir yazılım. Kısaca bu yazıyı okurken bile çeşitli diller ile kodlanmış tarayıcıdan okuyorsunuz.

Kendi yazılımlarını yapan ülke hayalini düşünsenize...

Kendi biyolojik kimyasal ve fiziksek sentez ve deneylerinin sonuçlarını açıklayabilen bir program... Türkçe bir programlama dili, Makinalarını kodlayabilen bir millet. Ne kadar güzel olur öyle değil mi?

İLKOKUL ORTAOKUL VE LİSE ÇAĞLARINDAKİ ÇOCUKLARIMIZA TEMELDEN YAZILIM VE PROGRAMLAMA AŞILARSAK İLERİDE BİZİ NE KADAR İLERİYE TAŞIYACAKLARINI DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? Çocuklarımıza oynadıkları oyunların aynılarını isterlerse yapabileceklerinizi söylediğinizde onların tepkilerini düşünün. Akıllı telefonlarımız için basit oyunlar yapmanın ne kadar isteğe bağlı ve kolay olduğunu hatırlayın.

Kampanyayı imzalayın ve Türkiye'mizin geleceği için Çocuklarımızın geleceği ve Teknoloji alanında bizi ileriye götürecek bu hamle için siz de çevrenizden destek isteyin.

Aytunç Alptekin

Bugün Aytunç imzanı bekliyor!

Aytunç Alptekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İLK-ORTAOKUL VE LİSELERDE YAZILIM DERSİ ZORUNLU OLSUN». Aytunç ve imza atan diğer 400 kişiye katıl.