FI AL MALTRACTAMENT A LA GOSSERA DE BARCELONA

FI AL MALTRACTAMENT A LA GOSSERA DE BARCELONA

126.528 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 150.000!
Creada
Dirigida a
Janet Sanz (Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona)

Por qué es importante esta petición

(ENGLISH VERSION HERE)  (VERSIÓN EN CASTELLANO)

  Centenars de gossos viuen nit i dia tancats en gàbies que semblen nínxols, en unes condicions totalment deficients i esfereidores. El maltractament animal va des de la negligència en les seves cures bàsiques fins a la tortura. Que ningú ho negui: els gossos de la gossera de Barcelona pateixen maltractament.


Els responsables del centre (A.O., J.V. i R.P.) porten més de 6 anys sense aportar una sola millora a el servei que s'ofereix. Els gossos no surten a jugar, van perdent la seva capacitat de socialització, alguns animals viuen amb candaus a l, espera de que algú els obri la porta…i en el millor dels dies laborals no arriba a 5 el nombre de voluntaris que pujen a passejar a gossos - quan es necessitarien uns 30 per poder atendre'ls a tots. El centre té una dependència total dels voluntaris ells són qui compten amb la responsabilitat de que els animals no desenvolupin trastorns de comportament, pateixin un dèficit immunitari o sofreixin emocionalment.
L'existència quotidiana d'animals i voluntaris està assolint trets dramàtics. Hem arribat a veure gossos tancats en gàbies tan petites dins les quals ni podien girar el seu propi cos.


Creiem que és necessari que es garanteixi el benestar físic, psíquic i social dels gossos i gats que viuen en el CAAC, que es permeti l'accessibilitat, formació i suport al voluntariat, que hi hagi campanyes efectives d'acolliment i adoptació de gossos i gats i que s'implementi un pla especial contra la cria, l'abandonament i el maltractament de gossos potencialment perillosos tant per als propietaris com les institucions. A més creiem necessària una major formació i compromís per part del personal contractat - especialment el quadre veterinari.


Si et sap greu que els gossos i gats de Barcelona sofreixin injustificadament, signa per a la substitució dels responsables per persones capaces, preparades i vocacionals. Demana a l'Ajuntament de Barcelona que investigui i prengui les mesures necessàries per millorar la protecció animal en aquest lloc.

126.528 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 150.000!