Ey ABD, Müslümanların Kırmızı çizgisi olan Kudüs'ten elini derhal çek!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ümmet Medya

Lütfen bu imza kampanyasını yakınlarınızla paylaşın. Sayı çoğaldıkça yerine ulaşması daha kolaylaşacak biiznillah.

Allahu Teâlâ şöyle buyurur: “Bir gece, kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu Mescidi Haram’dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescidi Aksa’ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir. O, gerçekten işitendir, görendir.”

Kudüs ve Mescidi Aksa’nın Müslümanların kalplerindeki konumu ve sevgisi hiçbir Müslümana kapalı değildir. Kudüs, iki kıbleden birincisi, iki haremi şeriften sonraki üçüncü yer ve şerefli peygamberimiz Muhammed (s.a.v.)’in semaya yükseldiği mekândır.

Daha önce Filistin’in özgürleştirilmesi meselesi, Müslümanların ana meselelerinden biri olduğu gibi bugün de bu böyledir. Çünkü Filistin meselesi, her mücahid Müslümanın meselesi, aynı zamanda aklında ve kalbinde taşıdığı akidesi, uğruna kıymetli olan her şeyini feda edeceği bir davadır.

Haçlı-Yahudi ittifakı, Müslüman halkların devrimleriyle meşgul oluşunu ve rejimlerin uyuşukluğunu ve ihanetlerini fırsat bilerek, Amerika başkanı Trump’un imzaladığı, Amerikan konsolosluğunun Kudüs’e taşınması kararını; Müslümanların hislerini hiçe sayarak ve meydan okuyarak yürürlüğe sokmuştur. Bir de bu, (iddialarına göre) barış eyleminin gözetimcisi Amerika’nın rolünün gerçekliği vurgulanarak yapılmıştır.

Son olarak, kuvvetle alınanın, ancak kuvvetle geri döndürülebileceğini açıklamak isteriz. Eşitlik hayalleri ve barış kuruntuları buhar oldu. Artık Müslüman halklar bu hakikati idrak etmeli ve rollerini yerine getirmelidir. Aynı şekilde ümmetin âlimleri ve seçkinleri de boyunlarında olan görevlerini yerine getirmeli ve tüm enerjilerini ümmetin varlık meselelerine yöneltmelidirler. Kuşkusuz Kudüs’ün acısı, Şam’ın acısı, İslam’ın acısı ve tüm mekânlardaki Müslümanların acısıdır.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Ekinci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ey ABD, Müslümanların Kırmızı çizgisi olan Kudüs'ten elini derhal çek!». Ahmet ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.