EVLATLARIMIN BARINAK DENILEN CEZA EVİNDEN BERAATINI ISTIYORUM...!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Öncelikle mrb.

Sizden Ricam Açıklamayı Okuyun ve bana yardımcı olun...

Ben yaklaşık 7 senedir köyümde müstakil arazimin icinde pitbull besliyorum.besleme sebebim ise çok cana yakınlar ve sadece insanlardan tek ayiran özellikleri konusamamalaridir.cok hisli sevecen oyuncu koruyucu evlatlardir.kopeklerimi cok ama cok seviyorum laf olsun die değil gerçekten aramda onlarla bi bagvar.bu ırkı beslemekteki amacimda buydu çok anlayisli sosyla kopeklerdir,tamamen sahibiyle alakalidirlar iyi beslersen iyi,kötü beslersen kötü oluyorlar.ve suana kadar kimseye saldirmadilar isirma yaralama olmadi herhangibi cana yada mala zararlari olmamistir.çünkü ben saldirgan yetistirmedim gayet uysaldilar.gecem gunduzum onlarla vakit gecirmekle geciodu isten geldigimde bile uzerimi degismeden yemegimi yemeden hemen onların yanina kosup acmi susuzmu bi sorunlari varmi diye bakiyordum.onlar sanki benim bi parcam gibiymisler kaybedince bunu bir kat daha anladim onlar benim herseyimmis.

Simdi siz oturup bi düşünün;10dölüm araziye sigmayan evlatlarim suan 1metrekare içinde beton zeminde fanyas üstünde sogukta surekli gözleri beni arar şekilde 3tarafi betonla kapali demir parmakliklarin içindeler ve bakicilarindan memnun deiller.cezaevine atilcak birisi varsa oda benim onlari olduklari yerden cikarip beni atsinlar zerre kadar pismanlik hisetmem.ben evlatlarima cok iyi baktim zamaninda gezdirip zamaninda oyunlarini oynatip zamaninda yemeklerini sularini verdim.benden alinmasini kabul etmiyorum.ben onlari dovusturmedim kimseyi onlarla tehtit edip korkutmadim.tum bu olumsuzluklari yapsam ve görevliler alip goturse hakkidirlar dicem ama yapmadim bunu yakin cevrem cok iyi bilir benik kopeklerime ne kadar deger verip asik oldugumu onlar benim herseyim.10gundur neler yasiyorum kimse bilemez uykularım kacti yemek su zaten yok ölsem umrumda deil ama onlari oradan çıkarip eski mutluluklarina kavusturamadigima yanarim.

Allah dusmanimin basina vermesin gercekten cok zor bi durum yine söylüyorum ben yanliz yasiorum butun sevgiyi alakayi ben onlarda buluorum huzuruda,ve onlarda butun herseyi bende buluyor.belki çoğunuz bu yazdiklarimi kayle almaya bilir.sorun deil Allah herkezden razi olsun ama duserseniz sizde benim gibi bu duruma ozaman beni anlarsınız.

Sizden Ricam imza atarak bu postu paylasarak bana yardimci olun zaman gelir bende size yardim ederim.

Gercekten evlatlarimin durumlari hic iyi deil hukuki anlamda elimden geleni yapiorum orman su isleri aydin belediyesi cunhuriyet savcılığı polis karakolu akliniza ne gelirse 10 gundur kapilarini aşındirdim.

Rita barinaga giderken hamileydi ve dogum yapti 9 tane torunum oldu.2gun sonra 7 yavrum ölmüş barinak yetkilileri beni aramaya bile tenezzül etmedi barinaga gittim içeri dahi almadilar sebebi ise barinaktaki diger canlilarin uygunsuz sartlar altinda bakildigini ifşa etmem yüzünden.

Hic pismanda deilim yine ayni durum olsa yinede ifsa edip gidip suc duyurusunda bulunurum.polis karakoluna giderek saolsunlar Tellidede polis karakolundaki memurlar aradi barinagi durumu öğrendi ama 7 yavrum ölmüştü.sadece memur beye verilen bilgi yavrular enfeksiyon kapmis dun gece öldü gerekli tutanagi imzaladim ve öldüklerine dair fotolarini cektim.pazartesi Savcı bey dosyayi isterse ancak ona gosterebilirim dedi.vicdansizliga bakarmisiniz biz bu tip insanlarami yetki yerip oradaki canlilari emanet ediyoruz?onlar sadece konuyu olursa olur olmazsa ölür açısindan bakiyorlar.ben böyle zihniyette kisilere ve yetkililere evlatlarimi birakamam gece gunduz demeden herseyleriyle ilgilendigim evlatlarim her saniye her dakika her saat her gun birazdaha ölüyorlar belki suan siz bu yaziyi okurken bile can cekisiolarlar lütfen Allah askina Allah rizasina duyarsiz kalmayalim sadece bunu kendi kopeklerim icin deil tum hayvanlar ve bitkiler icin onlara kotu durumlar yasatmayalim.

Bu dunya bazilarimiz her ne kadar anlamak istemesede kabul etmesede hepimizin ve biz iyiler olarak bu tip kötü insanlara yaptigimiz güzel seylerle derslerini verelim.

Benim soyluyeceklerim bu kadar.hersey için tekrar tekrar cok tsklr saolun.

Sahipsiz evlatlari sahiplenelim.

Sahipli evlatlari sahipsizleştirmeyelim....!

Bugün AHMET imzanı bekliyor!

AHMET İnlidere bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EVLATLARIMIN BARINAK DENILEN CEZA EVİNDEN BERAATINI ISTIYORUM...!». AHMET ve imza atan diğer 2.198 kişiye katıl.