Kampanya Kapatıldı

Please translate Sims 4 to Turkish!

Bu kampanya 2.057 destekçiye ulaştı

Bildiğiniz üzere The Sims 4 EA tarafından resmi olarak duyuruldu. Duyurusunu büyük bir heyecanla beklediğimiz oyun bizleri büyüledi. The Sims serisi bizim için her zaman çok özeldi. The Sims 1'in retro havası, The Sims 2'nin sevimli Sim'leri, Nightlife ile gece hayatı, The Sims 3'ün eklentileri ve grafikleri... Tümü bizleri büyülemişti ve yeni durağımız The Sims 4 ile Online oynayış olacak.
Biz Türk Simmer'ların tüm The Sims serilerindeki tek sıkıntısı oyunu ana dilimizde oynayamamış olmamız. Aslında genel komutları çoğu kişi az-çok anlayabilse de, birçok oyuncu hikayeye dair pek birşey anlamıyor, The Sims’in o müthiş hikayesindeki küçük ayrıntılarıda çoğumuz kaçırıyoruz. The Sims’ten bu yana birçok Türk Sims fanı The Sims oyunlarını Türkçe’ye çeviriyor ve yamalar ile oyunlarımızı Türkçe hale getirebiliyoruz. Ancak The Sims 3'ün derin hikaye yapısı, ek paketleri ve birçok zengin içeriği ile birlikte serinin yeni oyunlarını Türkçe’ye çevirmemiz çok zor hale geldi. Ek paket olsa dahi oyunda The Sims 3 ve The Sims 2'den daha fazla yazı mevcut.
Serinin yeni gelecek oyunu The Sims 4'de içeriğin daha fazla artacağını, ana görevler, stuff paketleri, ve ek paketler ile birlikte yazı dosyalarının bayağı kabaracağını düşünüyoruz. The Sims 4'ten maksimum zevk alabilmek için oyunun yapımcısı EA'dan isteğimiz oyunda Türkçe dil desteğinin olması. Türkçe dil desteği özellikle yeni nesil oyunlarda oldukça arttı ve yapımcıların dikkatini çekti. Türkiye bölgesi oyun dünyasının en çok genişleyen pazarlarından birisi ve artık bir çok Türk oyuncu yapımcılara hakettiği değeri verip orijinal oyun almaya yöneliyor. Biz bundan eminizki The Sims 4 Türkçe dil desteği ile gelirse birçok oyuncu bu emeği takdir ederek oyunu orijinal satın alacaktır. Türkiye bölgesindeki satış rakamlarına bakarsakta Türkçe dil desteği ile gelen oyunlar ile Türkçe olmayan oyunların satış rakamları arasında uçumlar vardır.
Bu bir spam kampanyası değildir! İmzalar toplanacak ve EA Games'e mail atılarak EA'nın dikkatinin çekilmesi sağlanacaktır. Biz inanıyoruz, EA Games'in binlerce Türk hayranının isteğini geri çevireceğini sanmıyoruz. Haydi TÜRK SIMMERLAR! Sayfada “İmzala” butonuna tıklayarak destek olun.
‪#‎TÜRKÇETheSims4İstiyoruz‬
Sayfada adınızı, soyadınızı, emailinizi ve isterseniz sizin için neden önemli olduğunu yazarak imza kampanyasına dahil olabilirsiniz. Sizin için neden önemli olduğu kısmını boş bırakabilirsiniz.
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”

Yazı için Ayberk Yarbaş'a çok teşekkür ederim!

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Türkoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EA Games: Please translate Sims 4 to Turkish!». Emre ve imza atan diğer 2.056 kişiye katıl.