Doğrulanmış başarı

Dokuz Eylül Üniversitesi yemekhane fiyatları düşürülsün.

Bu kampanya 120 destekçi ile değişim yarattı!

Haftalık kart doldurulmadığında günlük yemek ücreti 4 TL’den 6 TL’ye çalışanları için 6 TL’den 7,5 TL’ye yükseldi, haftalık yemek kartının öğrenci için 9,75 TL’den 12,50’ye, akademik personel için 22,50TL’den 30 TL’ye, ek göstergesiz görevde bulananlar için 7,25 TL’den 15,00 TL’ye, araştırma görevlileri için 20 TL’den 25 TL’ye yükseldi.

ÜFE - TÜFE oranlarına bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

• Haftalık dolum yaptığımızda Günlüğü 2.5 TL ye gelmektedir. Belki ben o hafta sadece 1 2 kez okula gideceğim günlük okulda yediğimde 2 gün yersem 12 TL ödeyeceğim. Bizleri Haftalık dolum yapmaya zorunda bırakmaktasınız. 2.5 olmasa bile günlüğü 25 kuruş fazlası olan 2.75 düşünülebilir. Diğer üniversiteler bu konuda örnek alınabilir.

Biz öğrenciler için artan masraflar fazlasıyla sorun olmaktadır. Öğrencilik yıllarında bizim asıl uğraşmamız gereken, her geçen gün artan sorunlar değil, bilim ve eğitim olmalıdır.

Diğer Üniversitelerin  yemekhane fiyatlarına göz atalım :

1. İstanbul Üniversitesi - Öğrenci Kahvaltı 1,60 / Öğle 1,85 / Akşam 2 TL
  2. Odtü - 1,75 / 2.15 ( 30 gün içinde 12 öğün fazla 1,75 TL )
  3. İstanbul Teknik Üniversitesi - Öğle 2 - Akşam 3 TL
  4. Mersin Üniversitesi Haftalık 1.5 Günlük 1.75 TL

Üniversitelerin kendi web sayfaları harici diğer fiyat listesi

Bugün Oktay imzanı bekliyor!

Oktay ÖZKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dokuz Eylül Üniversitesi yemekhane fiyatları düşürülsün.». Oktay ve imza atan diğer 119 kişiye katıl.