EMEKLİ OLUP ÇALIŞMAK ZORUNDA KALAN İŞÇİLEREDE KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ VERİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına Serpil Ayyıldız bu kampanyayı başlattı

Dünyada beliren  Covid-19 virüsü ile ilgili bütün ülkeler gerekli tedbirlerini alarak yaşamaya devam ediliyor.Türkiyede gerekli önlemlerini aldı hepimizin bildiği gibi evdekal hayat eve sığar gibi her bireyin kendini evinde izole etmesi gerekli .Buna ilk olarak 65 yaş üstü insanlar girdi .Şimdi ülkemizde emekli olup çalışmak zorunda olan kişiler var ve çalışmak zorunda çünkü aldığı maaş yetmediği için bankalara  kredi borçları ev faturaları elektrik su dogalgaz internet vs..ayrıca mutfak masraflarinida düşünürsek bu insanlar şuan ücretsiz izine de çıkarıldilar.Bu insanlar nasıl geçinicek? Emekli olup Sosyal güvenlik destek primi ödenerek bir işyerinde çalışanlarin kısa çalışma ödeneğinden faydalanmalari icin bu kampanyaya katilimlarinizi bekliyorum. HAYAT BÖYLE EVE SIĞMIYOR . Maddi imkansızlık hayatı dahada zorlaştırıyor strese girip dahada çıkılmaz hale getirebiliyor .Bu insanlar hak etmiyormu bu süreci atlatana kadar destek olunmayı. Devlet millet olarak haydi birlik olma zamanı ise imzalarınızı bekliyorum .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.