Cok geç olmadan annemin hastalığına (ms ) umut olacak ilaca onay verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Merhaba

Benim sizlerden bir evlat olarak bir istegim var. Annem 10 yılı aşkın multipl sklroz ( ms) hastası annemin hayatında aşması gereken bir çok zorluk var. Yürüme güçlüğü, çift gorme, bulanık görme, ellerde titreme ve uyuşma, vücudunun sağ tarafındaki kontrolleri kaybetmesi, ve daha onlarca şikayet. Malesef ki annemin durumu gun geçtikçe daha da kötülüyor. Annemi tamamen yatağa bağlı görmek istemiyoruz. Ben ailenin en büyük evladıyım ve benim 8 kardeşim daha var annemin ve bizim hayatımızda yaşadığımız sıkıntıların haddi hesabı yok. Halimiz once Allah'a sonra sizlere emanet sizden bir evlat olarak benim ricam Ankara gülhane eğitim ve araştırma hastanesinde ms hastası olan bir vatandaşa uygulanan "Alemtuzumab" adı verilen bu tedavinin Turkiye'ye de getirilmesi ve annem gibi olan hastalara da uygulanması. Yaşadığımız bu çaresizliği kelimelerle ifade edemiyorum. Lutfen istegimizi dikkate alın.
Her şey annem için ...kampanyayi imzalayıp sende ms hastalarına umut ışığı ol

Bugün Fatma betul imzanı bekliyor!

Fatma betul baş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cok geç olmadan annemin hastalığına (ms ) umut olacak ilaca onay verin». Fatma betul ve imza atan diğer 1.166 kişiye katıl.