Kampanya Kapatıldı

Çılgın Tavuklar Dolandırıcılığın'a Hayır.

Bu kampanya 1.078 destekçiye ulaştı

Çılgın tavuklar isimli site hakkında yasal süreç başlatmaktayız. İnsanlardan para toplayarak yaptıkları eylem türkiye cumhuriyeti yasalarına aykırı olup, Tamamen dolandırıcılık maksadı gütmektedir. Herhangi bir mali kayıtları olmaması ve vergiye tabi olmamalarıda ayrıca incelenmesi gereken bir konudur.

Sitede yapılan yatırım yada harcanan zaman karşılığı belli bir maddi gelir vaadedilmekte olup, ''Ödeme puanı'' adı altında insanların kazançlarını ödememekte veya çok azını ödemekteler. Yatırım yapan kişiler bu durumdan dolayı paralarını kurtarabilmek adına sessiz kalmaya zorlanmaktadır. Yatırım yapan kullanıcıların maddi kayıpları ve yatırım yapmayan kullanıcıların harcadığı zaman ve emeğin karşılığını bulmaması. Sistemin düzgün işlememesi ve Yapılan dolandırıcılığın, ödeme puanı adı altında bir kılıf uydurularak kapatılma çalışılması birçok vatandaşa maddi ve manevi zarar vermektedir. Kampanyaya katılan kişiler bu sitenin maddi ve manevi mağdurlarıdır. Ve bir an önce yasal takip başlatılmalı insanların hakları teslim edilerek site kapatılmalıdır.

Bu Adalet bakanlığı cumhuriyet savcılığına, Bilişim suçları ve maliye gelir idaresi başkanlığına suç duyurusudur..

Bugün ömer imzanı bekliyor!

ömer Candan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilişim Suçları: Çılgın Tavuklar Dolandırıcılığ'a Hayır.». ömer ve imza atan diğer 1.077 kişiye katıl.