Emine Bulut'lar için elimden bir şey gelmez deme Kadın cinayetlerine dur de CAYDIRILSIN!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

"Ölmek istemiyorum" diyen Emine Bulut'lar ölmesin! Annesine çağresizce "anneciğim lütfen ölme" diye yalvaran güzel evletlar ağlamasın. Daha kaç kadının ölmesi gerekiyor adaletin yerini bulması için?           "Bu ülkede 4 şey olmayacaksın;

•  KADIN
  • Çocuk
  • Ağaç
  • Sokak hayvanı.."  - Yaşar Kemal

Bu algıyı yıkmanın vakti çoktan gelmedi mi? neden bu ülkenin adı böyle anılmalı adalet timsali olması gerekirken. Bu olay son damla olsun gözlerden akan ve bardağı taşıran.

10 yaşında bir kız çocuğun asla aklından silinmeyecek o sahne annesinin gözleri önünde baba dediği varlık tarafından öldürülüşünü izliyor. Boğazından akan kana ve ölmek istemiyorum feryatlarına şahit oluyor... Hayatı boyunca o anı unutmayacak. Her an böylesi bir varlık çıkıp erkeklerin adını lekelemeye kadınların insanlarının canını yakmaya devam ediyor. Böyle soysuzlara dur diyemeyenlere de yuh olsun. ADALET İSTİYORUZ GEREKTİĞİ YERDE CAYDIRICI BİR CEZA. DUR DE ARTIK İZİN VERME. SEN DE İMZA AT VE SESİMİZİ DUYURMAMIZA DESTEK OL BÜTÜN İNSANLIĞA BUNU BORÇLUYUZ!!!!