0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Facebook’ta yer alan “Bugünlük bu kadar Grup Yeter (BGY)” adlı grup, son günlerde özellikle hayvanlara yaptıkları cinsel tacizlerle gündemde. Grup içerisindeki tüm paylaşımları tek tek incelediğimizde ise sadece hayvanlar ile ilgili değil, her türlü sapıkça sohbetler yaptıklarını gördük. Birbirlerine ağır küfürler, annelerine kız kardeşlerine küfürler, özel hayatın ifşası gibi yüzlerce binlerce paylaşım bulunmakta. İşin en korkutucu yanı ise bu grupta bu paylaşımları yapanlar 13-20 yaş aralığında olması. Daha orta öğrenim gören yüzlerce çocuk bu grup içerisinde mide bulandırıcı sohbetlere katılıyorlar.

Bu grup üyeleri tek tek kayıt altına alınmalı, çocukların ailelerine haber verilmeli, çocukların uzun bir süre internetten uzak tutulmaları gerekmektedir. Bakanlığınıza bağlı psikologlar eşliğinde bu çocuklarla tek tek konuşulmalı ve yaptıklarının büyük bir yanlış olduğu profesyonel olarak anlatılmalıdır. Ergenlik dönemindeki bu çocukların böyle mide bulandırıcı sohbetlere katılmaları, büyüdüklerinde de onları büyük oranda etkileyeceği kesindir.

Grupta paylaşılan bazı iletilerin ekran görüntüleri ektedir.

Grup üyeleri hakkında yasal işlem başlatılmasını, kişi/kişiler hakkında yapılan tüm işlemlerin, tutanakların, yazışmaların ve alınan kararların tarafıma yazılı olarak 4982 ve 3071 sayılı yasa gereği verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederim.http://www.mersinhayvanseverler.com/ihbar-hatti/bugunluk-bu-kadar-grup-yeter-bgy-adli-grubu-bakanliga-sikayet-edelim

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar KILIÇ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Çok geç olmadan bu terbiyesizliğin önüne geçilsin.Gereken ceza ve yaptırımlar uygulansın.». Serdar ve imza atan diğer 622 kişiye katıl.