محدودیت ورود به کشور را برای زوجها و خانواه‌های دوملیتی بردارید!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

زبان فارسی  I Deutsch I English I Pу́сско I Português I Español

محدودیت ورود به کشور را برای زوجها و خانواه‌های دوملیتی بردارید!

«من ساکن هامبورگ هستم و 6 ماهه باردارم. شریک زندگی و پدر بچه‌ام هنوز در بالی است. در شرایط کنونی روند صدور ویزایش متوقف شده چون سفارت آلمان در جاکارتان بسته است. برای صدور ویزا به گواهی تأیید نسبت پدری هم نیاز داریم. اما نه دفاتر ثبت و نه اداره رفاه جوانان هامبورگ هیچ کدام وقت ملاقات نمی‌دهند. حتی از دفترخانه هم پرسیدم ولی امکان انجام امور اداری مربوط به سفارت آلمان را نداشتند. دیگر نمی‌دانم باید چکار کنم. اگر این شرایط طولانی‌تر شود چاره‌ای ندارم جز اینکه بچه‌ام را تک‌و‌تنها و بدون حمایت پدرش به دنیا بیاورم. پدر و مادرم هم در شرایط فعلی کاری از دستشان برنمی‌آید چون به دلیل کرونا نمی‌توانند به دیدنم بیایند.» جولیا اف. از هامبورگ

Josy مادر دیگری است که مجبور شد فرزندش را به تنهایی به دنیا بیاورد، چون به شریک زندگی‌اش که اهل سوماتراست ویزا ندادند. سفارت تعطیل است و تنها به موارد اضطراری ویزا تعلق می‌گیرد. و ظاهراً تنها ماندن یک مادر موردی اضطراری نیست. اصلاً مشخص نیست این زوج دوباره کِی می‌توانند به هم برسند. و Josy تنها مانده و به دلیل کرونا و ممنوعیت ارتباط، اقوام و دوستانش نتوانسته‌اند کمکی به او بکنند.

این‌ها تنها دو مورد از موارد پرشماری است که هر روز از ما کمک می‌طلبند.

«انجمن خانواده‌ها و شرکای زندگی دوملیتی» چند دهه است که با هدف رفتار برابر با تمام زوج‌ها و خانواده‌ها،‌ فارغ از تابعیت، دین یا گرایش جنسی‌شان، مشغول فعالیت است.

آقای Seehofer عزیز، آقای Maas عزیز، خواهش می‌کنیم این موانع را از سر راه زوج‌ها و دارندگان ویزا برای ورود به آلمان بردارید.

خواهش می‌کنیم از دردسرهای بوروکراتیک برای این افراد بکاهید تا زوج‌ها و خانواده‌های دوملیتی بتوانند باز در کنار هم باشند، به خصوص در این شرایط دشوار. لطفاً به ادارات ذیربط دستور بفرمایید در جهت منافع زوج‌ها و خانواده‌ها عمل کنند.

• اجازه اقامت برای نامزدها و پدر و مادرهایی که فرزندی در راه دارند
  • لغو الزام به گرفتن ویزا از کشور مبدأ
  • Proof با تسلیم سوگندنامه
  • تمدید ویزا به جای انقضا و نیاز به درخواست مجدد.

این اقدامات را می‌توان بدون دردسر خاصی و بدون نیاز به تغییر در قانون اجرا کرد. این زوج‌ها به دلیل آسیب‌پذیری خاصی که دارند به مراقبت بیشتری نیازمندند.

به دلیل پاندمی این ویروس، سفارتخانه‌های بسیاری از دولت‌ها تعطیل و خدماتشان از دسترس عموم مردم خارج شده است. این مشکل برای زوج‌های دوملیتی که قصد ازدواج دارند مشکلی حیاتی است. چرا که موانع بوروکراتیک برای آنان دوچندان است و زندگی خانوادگیشان در آلمان در معرض آسیب قرار گرفته، آن هم در شرایط دشوار کنونی.

اعطای اقامتی موقتی برای نامزدها می‌تواند کمکی باشد به آن‌ها برای غلبه بر بحران کنونی و اقدامی باشد در راستای حفظ کانون خانواده‌ها.

شرایط برای پدر و مادرهایی که فرزندی در راه دارند کم از فاجعه ندارد، زیرا امکان گرفتن نوبت برای اتخاذ گواهی تعیین پدر acknowledgement of paternity وجود ندارد و این موضوع اقامتشان را، و در نتیجه زندگی خانوادگیشان را، تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. این خانواده‌ها دیگر مستأصل شده‌اند.

بار دیگر، اعطای اقامتی موقتی به پدر و مادرهایی که فرزندی در راه دارند می‌تواند علاجی باشد برای یک روند بوروکراتیک بسیار پرپیچ و خم. این کار را به خاطر این بچه‌ها انجام دهید.

اکنون امکان دسترسی به دفاتر ثبت و مقام‌های مسئول خارجی‌ها بسیار محدود شده است. البته فقط آلمان نیست که درگیر چنین مشکلی است، در کشورهای دیگر نیز اوضاع به همین شکل است. در این شرایط امکان دریافت اسناد ضروری وجود