Petition update

üretken bir peysaj, yenilebilir bir bahçe, başka bir dünya...

Slow Food, Fikir Sahibi Damaklar

Nov 27, 2014 — geçen hafta sonu imc tv'de yayınlanan Ne Yiyorsak Oyuz'un konukları Yedikule Bostanları Girişimi'nden Aslıhan Demirtaş ve Yıldız Salman'dı. Yedikule Bostanları hem civar halkın yaşamının parçası bir yeşil alana dönüşür, hem de bostan vasfını nasıl korur, onu anlattılar. yani üretken bir peysajın, yenilebilir bir bahçenin ve dolayısıyla bambaşka bir dünyanın nasıl oluşturulabileceğini.. lütfen seyredin, sunulan alternatif ilham verici. büyük keyif alacaksınız:

size bu mektubu yazdığımız saatlerde kampanyamız 10 bin imzaya uluşamak üzere! demek ki sayenizde 10 bin mektup gitti muhataplarımıza! yaşasın! sahiden de ya-şa-sın! ama daha çok gitsin istiyoruz. biz çoğalalım, sesimiz çoğalsın... daha iyi, daha adil ve daha temiz bir çözüm yolunda talebimiz duyulsun istiyoruz.

yani.. durmak yok!

lütfen, lütfen, lütfen dost ve arkadaşlarınızı kampanyamıza imza vermeye davet edin. imzalarımız çoğalsın ki #YedikuleBostanları'nın tarihi misyonu ve geleneksel fonksiyonu korunsun; #YedikuleBostanları tarım alanı olarak kalsın.

varlığınıza, dostluğunuza, yol arkadaşlığınıza şükranla...

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.