Victory

Add the Polish new radio station "Radio Nowy Świat" to the TuneIn library

This petition made change with 5,015 supporters!

This petition is to support the tens of thousands of crowd founders wishing their new radio station "Radio Nowy Świat" (transl. Radio New World) to be added to TuneIn library, where TuneIn refuses to add any new stations at all as of now.

The station started broadcasting on July 10th, attracting hundreds of thousands of listeners from all over the world, from both Americas, through Europe and Asia to Australia. According to Revma - one of the largest streaming providers, Radio Nowy Swiat achieved more listeners than BBC Online, what places Radio Nowy Swiat among the biggest internet radio stations in the world.

The station is the answer to the recent political crisis within the state radio station (Polish Radio PR3), where political decisions were made to annul the 38-years-old weekly Top 30 Chart, where the anti-government song premiered on top of the chart just one week after release. Many journalists and radio professionals left the state radio station, some of which have been working there for decades, and decided to launch a new, independent radio Radio Nowy Świat. Founders guarantee the new station to be politics-free and focus on the variety of music, cultural events and social aspects.

The new internet radio station achieved an unbelievable social response and attracted almost 25 thousands backers resulting with REGULAR MONTHLY support of around $162,000 and has become the largest crowdfunding campaign in Polish history.

TuneIn - please listen to us and add Radio Nowy Świat to your library.

(Note: You'll need to confirm your email address after signing.)

Wersja polska:

Niniejsza petycja to wsparcie dziesiątek tysięcy patronów, których marzeniem jest aby ich nowa stacja radiowa Radio Nowy Świat znalazła się w bibliotece stacji radiowych serwisu TuneIn, który na chwilę obecną odrzuca wszelkie nowe zgłoszenia.

Stacja rozpoczęła nadawanie 10 lipca przyciągając setki tysięcy słuchaczy z całego świata, od obu Ameryk, poprzez Europę i Azję, aż po Australię. Jak podaje firma Revma, jednen z największych dostawców usług streamingowych, Radio Nowy Świat osiągnęło rezultat lepszy od stacji BBC Online, co umiejscawia Radio Nowy Świat w światowej czołówce.

Stacja powstaje między innymi jako odpowiedź na niedawny kryzys polityczny w państwowej rozgłośni Program 3 Polskiego Radia, gdzie decyzje polityczne spowodowały anulowanie tygodniowego wydania 38-letniej Listy Przebojów Programu Trzeciego, po tym, jak niewygodna dla rządu piosenka zadebiutowała od razu na miejscu pierwszym w tydzień po swojej premierze. Wielu dziennikarzy i radiowców opuściło państwową rozgłośnię, w której niektórzy z nich pracowali nawet po kilkadziesiąt lat. Część z nich postanowiło uruchomić własną, niezależną stację radiową, wolną od polityki i ukierunkowaną głównie na muzykę, wydarzenia kulturalne i zagadnienia społeczne.

Nowopowstająca stacja radiowa spotkała się z niespotykanym dotychczas wsparciem i przyciągnęła niemal 25 tysięcy patronów, którzy zadeklarowali regularne, miesięczne wsparcie w kwocie około 650 tysięcy złotych, co okazało się największą kampanią crowdfundingową w historii.

TuneIn - prosimy, wsłuchaj się w nasz głos i dodaj Radio Nowy Świat do swojej listy.

(Uwaga: Po podpisaniu petycji należy również potwierdzić swój adres email.)

Today: Marek is counting on you

Marek Rozanski needs your help with “TuneIn: Add the Polish new radio station "Radio Nowy Świat" to the TuneIn library”. Join Marek and 5,014 supporters today.