Petition Closed

This petition had 8,723 supporters

All of the public institutions should buy wood products, including paper, only from certificated and responsible sources not from illegal or uncertain sources. In the last 25 years about 400.000 ha were cut illegaly in Romania. We have to fight against this and the draft law is one of the tools.

The draft law is here (in Romanian) - Propunerea legislativă este aici: http://bit.ly/1B8bSSd

Toate instituțiile publice ar trebui să achiziționeze produse din lemn, inclusiv hârtie, numai din surse certificate și responsabile, nu din surse ilegale ori nesigure. În ultimii 25 de ani aproximativ 400.000 de hectare de pădure au fost tăiate ilegal în România. Trebuie să luptăm împotriva acestui lucru iar această propunere legislativă este unul dintre instrumente.

Today: Remus is counting on you

Remus Cernea needs your help with “The Romanian Parliament - Parlamentul României: Vote in favor of the draft law against deforestation in Romania – Votați pentru propunerea legislativă împotriva defrișărilor în România”. Join Remus and 8,722 supporters today.