Petition Closed
Petitioning The Mayor of Kalkan,The Governor of Kaş and Commander of Kalkan Gendarmerie
This petition will be delivered to:
The Mayor of Kalkan,The Governor of Kaş and Commander of Kalkan Gendarmerie

WE DEMAND JUSTICE FOR THE POISONED KALKAN DOGS

On Saturday the 26th of May 2012 an incident occurred that shocked and saddened both the residents and visitors to Kalkan, Antalya very deeply. At approximately 21.00 hours in the immediate vicinity of The Samira Deluxe Hotel, Kızıltaş, Kalkan 5 well known street dogs died excruciating deaths from poison. Quite apart from the horrendous suffering inflicted on these dogs the obvious threat to other cats, dogs and even children in the area is naturally of concern to everyone. We demand that the authorities do everything in their power to find the perpetrator and bring them to justice in order to prevent such atrocities ever happening in Kalkan again.

We respectfully urge that appropriate action be taken immediately.

BELDEMİZ KAMU YÜKSEK YETKİLİLERİNE

26.05.2012 tarihinde Kalkan Kızıltaş mevkii Samira deluxe Otelinin çevresinde saat 21.00 dolaylarında gerçekleşen hepimizi derinden üzen ve de tedirgin eden 5 köpeğimizin hayatına mal olan, sokakta yaşayan diğer kediler, köpekler içinde tehdit teşkil eden, bizler ve çocuklarımızın da hayatlarına mal olabilecek şekilde etrafa bilinçli olarak bırakılan bazı zararlı maddelerle ilgili faillerin bulunması ve bu tarz olayların tekrarlanmaması için makamınızın ilgili çalışmaları yürütmesini talep ediyoruz.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Letter to
The Mayor of Kalkan,The Governor of Kaş and Commander of Kalkan Gendarmerie
I just signed the following petition addressed to: The Mayor of Kalkan,The Governor of Kaş and Commander of Kalkan Gendarmerie.

----------------
WE DEMAND JUSTICE FOR THE POISONED kALKAN DOGS

We respectfully urge that appropriate action be taken immediately.

----------------

Sincerely,