İSTİFAYA DAVET

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
TBMM ve tarafına MUKADDER ÖZGÜVEN bu kampanyayı başlattı

Ülkemizde son günlerde kamuoyunu meşgul eden yolsuzluk, organize suç organizasyonu, uyuşturucu ticareti,kara para  v.b konulardaki iddialar için Türkiye halkı olarak acilen ulusal ve uluslararası alanda gerekli iddiaları araştırmak, kamuoyuna gerekli bilgilendirmeleri yapmak ve söz konusu iddaalar mevcut ise suçluların yargılanarak gerekli cezalara çarptırılması amacı ile acilen bir araştırma komisyonu kurularak harekete geçirilmesini hedeflediğimiz ‘’GERÇEKLERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULSUN’’ başlığı altında başlatmış olduğumuz imza kampanyamızla eş zamanlı yürütülmek üzere ‘’İSTİFAYA DAVET’’ başlığı altında ikinci bir kampanya başlatmış bulunmaktayız.

Ülkemizde yaşanan süreçle ilgili olarak çok ciddi iddaaların bulunmasına rağmen,kamuoyuna tatminkar bir açıklama yapmayan iktidarı,araştırmaların gerçekleşmesinin önüne adeta bir sis perdesi çekercesine ve kör,sağır,dilsizi oynayan yetkilileri ve asli görevlerinden biri olan ancak bu görevi ihmal ederek soruşturmaları başlatmayan tüm savcıları istifaya davet ediyoruz.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.