Kampanya Kapatıldı

Hayvana Eziyet Hapis Cezası Olsun

Bu kampanya 617 destekçiye ulaştı

Hayvanlara zulmü fazlasıyla görmekteyiz gerek medyadan gerek sosyal paylaşım platformlarından; kahrolsun bunu yapan şöyle olsun böyle olsun falan , icraat? Yok değil mi...    Partililerin seçim vaatlerinde her defasında malzeme olmuştur bu konu. Sonuç: aynı.. X şahsı hayvana eziyet ediyor istismar ediyor nöbetçi savcılığa çıkarılıyor parayla serbest kalıyor, hayvan hayatı bu kadar mı ucuz... Biri eziyet zulüm videosu paylaşıyor altında bir sürü küfürler havada uçuşuyor.. Yasa ortada yok , hep bir bahane hep başka gündem konularıyla unutulmaya çalışılıyor, gelecek nesiller soracak; bu hükümet hayvan hakları konusunda be adımlar attı dediğinde ne cevap vereceksiniz çok merak ediyorum , o parti şöyle bu parti bunu yaptı bunlar beni ilgilendirmiyor, her gün ne kadar zulme uğrayan hayvan varsa sorumlusu yasayı çıkartmayan TBMM’nde kaç milletvekili varsa üzgünüm sorumlusu hepinizsiniz, hakimlerden iyi hal hakkı alınsın hayvanlara istismar 5 seneden başlasın minimum olsun bu ceza , neden çıkarılmıyor neden ısrarla gündemi değiştiriyorsunuz? Yok mu Türkiye de 1 milyon hayvansever? O yaptı bu yaptı şöyle yaptı o parti iyi bu parti şöyle böyle istemiyoruz , nasıl yaparsınız bilmiyorum hayvan hakları cezası suç kapsamına alınsın, hayvana istismar eden onu zevk için katleden birey insana neler yapar, neden bu kadar basite indirgeniyor anlamıyorum , konuyu gündemi değiştirmeden hayvanlara taciz, istismar, zulüm, şiddet benzeri davranışlarda bulunanlara ağır suç adı altında minimum 5 (BEŞ) yıl hapis cezası uygulansın, gündem değiştirmekten vazgeçin , müslüman bir milletiz, her göz yumandan hesap sorulacak, çağdaş ülke değerlerine paralel kurallar kanunlar istemek her birey gibi bizim de hakkımız, lütfen şahıs olarak düşünmeyin lüffen imza verin ,

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Hayvana Eziyet Hapis Cezası Olsun». Mert ve imza atan diğer 616 kişiye katıl.