Medikalci yani Tıbbi Cihaz üretici ve yetkili satıcılarının uğradığı haksızlığı protesto

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

1,5 yıldır kamudan alcakları ödenmeyen Tıbbi Cihaz firmalarının geçmiş alacaklarını ödemek için Hazine ve Maliye bakanlığı toplam alacak üzerinden %25 “feragat” adı altında alacaktan vazgeçme dayatmaktadır. Devlet bu sektör dışında otomotiv, mobilya, beyaz eşya, inşaat gibi tüm sektörlere destekler açıklayıp ek imkanlar sunarken bu sektörün hak edilmiş, vergisi ödenmiş alacaklarının %25’ine el koymaktadır. Daha bir kaç ay önce tam konut fiyatları ucuzlamak üzere iken müteahhitleri kurtarmak maksatlıyla tarihin en ucuz kredisi açıklandı, Bir çok sektörde vergi ve prim afları getirildi, Ama devlete tüm yükümlülüklerini zamanında yerine getiren ve hiç vergi borcu olmayan sektörümüze 1,5 yıldır ödeme yapmayarak tam anlamı ile köşeye sıkıştırıp firmalara alacaklarını ödemek ve borç batağından kurtarmak için ön şart olarak %25’inden vazgeçmeleri istenmektedir. Alacaklarını başka hiç bir şekilde alamayacak olan bu insanlar KENDİ DEVLETLERİNE KARŞI zor durumda ve çaresiz bir şekilde mücadele etmektedir. Bunu değiştirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var.