Türkiye Şehitlerini Anıyor TRT'de Yayınlansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türkiye Şehitlerini Anıyor TRT'de Yayınlansın

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından hazırlanan ve Albay Erhan Altunok'un anlatımıyla her hafta Çarşamba günü Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür sitesi komutanlığında Şehitlerimizin Hayat hikayelerinin ve kahramanlıklarının anlatıldığı "Türkiye Şehitlerini Anıyor" ismi verilen etkinliği ile Şehitlerimizi iliklerimize kadar hissettirdiği için Öncelikle Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve bu projede emeği geçen herkesi öncelikle bir Vatandaş olarak Teşekkür ediyorum. Yaklaşık 100 bölümü geçen bu güzel çalışmanın herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum, evet Sosyal Medyada bir çok insana ulaşıyor ama Şehitlerimizi Unutmamak ve hissettirmek adına Toplumun tümüne hitap etmesi gerektiğini düşünüyorum o nedenle bu çok güzel ve değerli Projenin bölümlerinin Devletimizin Kanalı olan TRT'de yayınlanması gerektiğini düşünüyorum ve Talep ediyorum.

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet karşıt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Şehitlerini Anıyor TRT'de Yayınlansın». mehmet ve imza atan diğer 177 kişiye katıl.