STOP 5G në Shqipëri

0 have signed. Let’s get to 7,500!


Nje nga menyrat me efikase qe mund te bejme,eshte qe te gjithe klientet qe kan Numera tek kompania Telekom dhe Vodafone ,ju lutem kaloni ne Albtelekom(Nuk ka te beje fare per promovim,mund te zhgjidhni mos kini asnje numer,por deri me tani Albtelekom nuk ka promovuare teknologjin 5g.)Duke u larguare ju nuk e sponcorizoni kompanite ME LEKET E JUAJA.Vodafone gjithashtu ka marre dhe platformen Abcom ,kush e ndjene gjithashtu ta mbylli kontranten dhe kaloi ne nje kompani tjeter.Ju lutem lajmeroni gjithe gjysherit e juaj,dhe familaret qe te ndermarrin kete hap.Ju faleminderit! Kjo levizje do ndalet vetem kur kompania Vodafone dhe Telekom do dali ne nje konference per shtyp dhe do te lajmeroi qe nuk do bej asnje promovim te 5G vetem nese ata promovojne 5G e Tesles.