Doğrulanmış başarı

Stephen King kitaplarının ciltli olarak da basılmasını istiyoruz.

Bu kampanya 102 destekçi ile değişim yarattı!

Herkese merhaba, biz Stephen King Türkiye olarak yaklaşık iki buçuk yıldır King'den sadık okuyucularına haberler, yazılar ve gelişmeleri aktarıyoruz. Bundan sonra da hızla gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz ( gelişmeler için takip için Twitter adresimiz @stephenkingtr ).

Yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip ettiğimizi söylemiştik. King'in kitapları yurt dışında karton kapak, ciltli, e-kitap ve sesli kitap olarak yayımlanıyor. Türkiye'deki yayın haklarının sahibi Altın Kitaplar'ın ise karton kapak dışında bir çalışması yok, bu zamana kadar da olmadı (Hatta King'in bazı kitapları sadece tek baskı ile kalmış bugün gelinen noktada okuyucular eski basım kitapları ya bulamıyor ya da fahiş fiyata sahaflardan temin ediyor.).

Bugün geldiğimiz noktada Stephen King'e olan sevgimiz, kalemine duyduğumuz saygı normal bir okuyucusu olmanın ötesine geçmiş, sadık okuyucusundan   koleksiyoncusu olma yolundadır. Biz okuyucular bu hususta King'in kitaplarını ciltli olarak da okumak istiyoruz.

Yayın haklarının sahibi Altın Kitaplar'dan talebimiz Stephen King kitaplarının -hiç değilse bazı kült eserlerinin- ciltli olarak yayımlanması. Bu konuda siz değerli sadık okuyuculardan da destek bekliyoruz.

Bugün Stephen imzanı bekliyor!

Stephen King TR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Stephen King kitaplarının ciltli olarak da basılmasını istiyoruz.». Stephen ve imza atan diğer 101 kişiye katıl.