Sokak köpeklerine zulüm engellenmeli!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Eyüp Belediyesi ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan katliama maalesef seyirci kalmaktan öte herhangi bir şey yapamadık. Masum canları koruyamadık ya da öldürülmelerini engelleyemedik. Belediye ekiplerinin uyguladığı korkunç boyutlardaki vahşetin önüne geçemedik. Belediyelerin ya da vatandaşların keyfi bir şekilde, hayvanlara zarar vermesi ve hatta öldürebilmesi akıl almaz bir şey!

Ülkemizde hayvanlara zarar vermenin hatta öldürmenin herhangi bir yaptırımı yok, suçu işleyenlerin hapis cezasıyla yargılanması bile söz konusu değil. Geçtiğimiz günlerde yaşanan katliam ise yoldan geçen vatandaş tarafından değil, bizzat bizim yaşam alanlarımızı iyileştirmekle yükümlü bir kurum, belediye tarafından gerçekleştirildi. Göz göre göre güpegündüz, haksız ve hukuksuz bir şekilde sokak hayvanları toplandı ve öldürüldü. Bunun muhakkak bir cezası ve yaptırımı olmalı. Eyüp Belediyesi ekipleri derhal görevlerinden alınmalı ve yargı karşısına çıkarılmalı.

Bugün candas imzanı bekliyor!

candas ilkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak köpeklerine zulüm engellenmeli!». candas ve imza atan diğer 682 kişiye katıl.