0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

BİNLERCE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU(ÖNLİSANS) VE SAĞLIK MESLEK LİSESİ (ORTAÖĞRETİM) MEZUNU SAĞLIKÇI 10 AY GİBİ UZUN BİR SÜRE MAĞDUR EDİLDİĞİ GİBİ 10 AY SONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE ADALETTEN UZAK 2018/1 KADRO DAĞILIMI İLE MAĞDUR EDİLMEYE DEVAM EDİLMEKTEDİR.

BU MAĞDURİYETİN SON BULMASI ADINA TÜM SAĞLIK CAMİASI BİR OLUP İVEDİLİKLE BU YANLIŞTAN DÖNÜLMESİ ADINA GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASINI SAĞLAMALIDIR.

2018/1 ATAMASI İÇİN PLANLANAN TABLONUN ANLAŞILABİLİR HİÇ BİR YANI OLMADIĞI GİBİ YAPILMIŞ OLMAK İÇİN YAPILAN BİR ATAMA GİBİ GÖRÜNMEKTEDİR. AYLARDIR MEVCUT OLAN 2016 KPSS PUANI İLE ATAMA BEKLEYEN SAĞLIKÇILAR PUANLARININ SÜRESİ DOLMADAN MAĞDURİYET YAŞAMAMAK ADINA 27 BİNDEN GERİYE KALAN 18 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMININ ADALETLİ OLACAK ŞEKİLDE BİR AN EVVEL GERÇELEŞTİRİLMESİNİ VE YAPILACAK OLAN BRANŞ DAĞILIMININ AÇIKLANMASINI İSTİYORUZ.

YAŞANAN MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ ADINA EK ALIMLA BİRLİKTE HER BÖLÜME HAKETTİĞİ SAYININ VERİLMESİNİ SİZ YETKİLİLERDEN TALEP EDİYORUZ.

Bugün Emirhan imzanı bekliyor!

Emirhan Kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK TEKNİKER VE TEKNİSYENLER 2018/1 PLANINDA YAŞANAN MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİNİ İSTİYOR». Emirhan ve imza atan diğer 6.459 kişiye katıl.