DİYABET HASTALARI İÇİN İNSÜLİN POMPASI KARŞILANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İNSÜLİN POMPASI TİP 1 DİYABETLİLER İÇİN HAYATİ ÖNEME HAİZDİR.

Sesimize lütfen kulak verin çünkü belki bunlar son haykırışlarımız olabilir. Artık gerçek anlamda çaresiziz.

Tip 1 diyabet tedavisinde kullanılan insülin pompaları tip 1 diyabetli birisi için büyük önem arz etmektedir. Ancak ülkemizde özellikle dövizde gelinen son nokta bütün bu teknolojilere ulaşmayı oldukça zorlaştırmıştır.

İnsülin pompası sarf malzemelerine %100 zam gelmiştir. Normalde 3 aylık sarf malzemeleri bir hastaya 296 tl ( çıkan fark ) gelirken şu an gelinen bu son noktadan bu 600 tl olmuştur. Ayrıca bununla birlikte gelen kan şekeri takip sisteminin aylık masrafı 486 tl dir. ve üstelik Buna da zam gelecekmiş. Bir diyabetlinin bu kadar masraflı bir teknolojiye ulaşması çok büyük bir sıkıntı. Ancak devlet bütün bunların karşılanması konusunda tüm diyabetlilere destek olursa . Diyabetliler organ kayıplarıyla sonuçlanabilecek birçok komplikasyondan korunmuş olur.

BU NEDENLE SİZLERDEN RİCAMIZ . SESİMİZİ DUYUP BİZLERE BU KONUDA YARDIM ETMENİZ.

YARIN ÖBÜR GÜN AYNI DURUM SİZLERİNDE BAŞINA GELEBİLİR ÇÜNKÜ DİYABET ORANI HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR. BU YÜZDEN BU HABERİN YAYILMASINI SAĞLAYALIM ,BİRÇOK İNSAN SESİMİZİ DUYSUN.VE BUNA BİR ÇÖZÜM ÜRETİLSİN....................

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan çelen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı : DİYABET HASTALARI İÇİN İNSÜLİN POMPASI KARŞILANSIN». hakan ve imza atan diğer 1.031 kişiye katıl.