Doğrulanmış başarı

Küçük Emir tedavi edilsin, kanlı göz yaşı dinsin.

Bu kampanya 239 destekçi ile değişim yarattı!

İzmir Yeşildere'de yaşayan Fatma Akçekaya, göz kanseri nedeniyle sağ gözündeki ur yumruk büyüklüğüne ulaşan ve gözyaşı kanlı akan 5 yaşındaki oğlu Emir'in sağlığına kavuşması için destek bekliyor. Yeşildere'nin 19 Mayıs Mahallesi'ndeki evinde eşi cezaevinde olduğu için iki oğluyla hayat savaşı veren Akçekaya'nın beklentisi Emir'in acısının dinmesi.

Daha 30 günlükken rahatsızlığı belirlenen Emir, Dokuz Eylül Üniversitesine götürüldüğünde 'Göz tümörü' olduğu söylendi. Damar yoluyla sekiz kemoterapi aldı. Girişimsel radyoloji ile çok güç bir süreç geçirdi. Gözüne kemoterapi ilacı enjekte edildi. Her seferinde nüzul veya ölüm riskine karşı kağıt imzalatıldı. Defalarca Başkent Ankara, Hacettepe ve Gazi hastanelerine gidildi, sonra sol gözüne ışın tedavisi uygulandı. Sağ gözündeki ur de hızla büyümeye başladı. Son olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidildi. Ancak doktorlar, 'bundan sonra tedavinin çok riskli olduğunu, tedavi sırasında oğlunu kaybedebileceğini' söyleyip onları evine gönderdi."

Emir'in şubattan beri görme yetisini kaybettiğini ve tamamen karanlığa gömüldüğünü kaydeden Akçekaya, daimi büyüyen tümörün artık beyne baskı uyguladığını söyledi. Akçekaya, ufak Emir'in büyük acı çektiğini vurguladı.

Emir'in gözü durmadan kanıyor. Doktorlar, 'ur beyne dayandı, çocuğu kaybedebiliriz' diyor.

Eşi cezaevinde bulunduğu için hiçbir gelirleri olmadığını söyleyen Akçekaya, daha iyi bir hane, nakit ya da yiyecek yerine "Emir'in acı çekmeden uykuya dalması"nı düşlediğini belirtti.

Akçekaya oğlunun bayram için gözlük istediğini, 'şişlik inince belki bende takarım' dediğini belirtti. Küçük Emire ilaç verilirken 'gözümdeki şişliği bu ilaçlar alacak mı?' diye soruyor. Küçük Emir'in tek hayali, gözündeki tümörün gitmesi.

Küçük Emir'in yaşaması için büyüklerimize sesleniyor, bir tedavi, bir ümit arıyoruz.

Bugün maşite imzanı bekliyor!

maşite mercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı, Başbakanlık: Küçük Emir tedavi edilsin, kanlı göz yaşı dinsin.». maşite ve imza atan diğer 238 kişiye katıl.