Teşhir ürünü değil Paramı iade istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba, Ben 2014 yılında tarafik kazasında sağ kolumu kaybettim tedaviler bittikten sonra protez için firma arayışına girdik ve ortatec firmasını yurtdışı irtibatı ile bulduk bu sırada şimdi PROTEZ ORTEZ firma sahibi mustafa bey orada çalışıyordu ilk ozaman teslim aldım ertesi gün dirseği kilitlendi el yerinden çıktı sonra gelip aldılar yenisinin gelmesi ve tekrar çalışmaya baslamam için NISH in açılmasını beklettiler bu sürede çoğu aramamiza dönüş yapılmadı
Yaklaşık 8-9 ay kadar bekletildim. Yeni el geldiginde kliniklerinde çalışmaya devam ettim bir buçuk iki ay kadar sonrasında yeni getirdik dedikleri protezin baş parmağı kilitlendi ve yurtdışına göndereceğiz diyip bir süre myo el ile çalıştım. Sonrasında protez gelince haber vereceğiz demelerine rağmen malesef hiç dönüş yapılmadığı gibi bizim aramalarimiza da cevap verilmedi. Ve bende firma ile yaşanan bu sıkıntılar dolayısı ile firmaya gidip protezi istemediğimi paramın iadesini talep ettim hiç bir şekilde olumlu yanıt alamadım. Sağlık bakanlığı istanbul il başkanlığı 'na gidip bildirdim üsküdar ilçe sağlık müdürlüğü, savcılık ve icra takibi gibi çeşitli yollar denedim fakat hiç bir sonuc alamadım. Şirket sahibi mustafa bey yalan beyanlar ve savunmalar vererek sureci uzatıyor.

Bugün Saliha imzanı bekliyor!

Saliha Genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı - Adalet bakanlığı : Teşhir ürünü değil Paramı iade istiyorum». Saliha ve imza atan diğer 885 kişiye katıl.